
Dvoubarevné sušenky s pistácií
Kromě pistácii a kakaa vše zpracujeme dohromady, pak těsto rozdělíme na dva díly a do jednoho...

Jednoduchá džemová kefírka s čučoriedkami
Koláč zvládne upiecť každý ani mixér nepotrebujete....

Šumavská kapsa
Do hrubších kotliet urobíme nožom kapsu, osolíme ich a okoreníme. Na plátok slaniny položíme plátok...

Muffiny s mrkvou a hrozienkami
Jedná sa o chutný pokrm, už keď ho vytiahnete z rúry. Nasledujúci deň, keď...

Mrkvová torta podľa Katky Brychtovej
Na mrkvovú tortu som spočiatku hľadela s nedôverou. Dá sa vôbec urobiť dobrá torta zo zeleniny? Veru áno!...

Šalát z quinoy a pečenej tekvice
Quinou uvaríme podľa návodu na obale a necháme vychladiť. Tekvicu nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a...

Karfiolové cesto na pizzu
Ak si strážite príjem sacharidov a dostali ste chuť na pizzu, toto môže byť dobrým riešením....

Škoricové slimáky, ktoré pripraví aj amatér
Moje prvé škoricové slimáky, ktoré chutili výborne. Podľa postupu ich zvládneš urobiť aj ty :)...

Plnený morčací závin delikates
Šťavnatý morčací závin sa dá podávať s ryžou alebo so zemiakmi, ale aj na studeno na...

Čokoládové burizónové košíčky
Robievate doma nepečené sladkosti z burizónov s karamelom? Tak tieto čokoládové burizónové košíčky si určite zamilujete tiež....

Čerešňové potešenie
Túto pochúťku som robila ešte minule len som naň zabudla a teraz ho pridávam :)))

Prsičká v mandliach na jahodovom čatní a hráškovom pyré
Kuracie prsia osolíme, okoreníme, opečieme na oleji, vložíme na plech, potrieme syrom mascarpone, do...

Pečivko od Marianne
Mala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak...

Bezlepkové brownie rožky
Ak máte radi čokoládu, tak ste na správnej adrese. Recept na bezlepkové brownie rožky vás...

Raw liniecké kolieska
Zdravšia a chutnejšia forma linieckých koliečok, ktoré isto všetci dobre poznáme :)

Mrkvová roláda s tvarohovo-čokoládovou plnkou
Mrkvička je do jarných dezertov ideálna a tak sme ju tentokrát schovali do jemnej rolády. Naša...

Tekvicovo-kokosový krém à la cisár Hirohito
Tekvicu nakrájame na väčšie kusy, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a dáme piecť pri 180 °C po dobu...

Čokoládovo-pekanové brownie podľa Viliama Bajzíka
Máte radi čokoládu a radi experimentujete? Vyskúšajte recept do 15 eur, v ktorom použijete len...

Koláč z oranžovej dyne/tekvice s černicami
Cuketa sa používa na koláče celkom bežne. Ale veľmi dobre sa dá na múčniky použiť aj oranžová dyňa či tekvica....

Jesenný rez
Tento recept je jednoduchý a veľmi dobrý. Mojím deťom veľmi chutí. Vhodné na každú príležitosť....

Dvoubarevný kváskový chlebík
Původní recept je na Pekárnománii Musím poctivě přiznat, že zabarvení vzniklo jen pro oko, ...