Suroviny
| 250 g |
|
| 1 sáčok |
|
| 100 g |
|
| 3 ks |
|
| 1 sáčok |
|
| 200 g alebo jogurt |
|
| na dochutenie ,citr.šťava,rum |
|
| podľa chuti |
|
| posýpka: | |
|
|
|
|
|
|
| a vanilkový |
|
Postup
-
1
Vyšlahané vaječné bielka doplníme cukrom, žltkami a ešte došľaháme.Pridáme vanilkový cukor,kyslú smotanu a kypriaci prášok zmiešaný s múkou.Premiešame,dáme na vymastený a múkou vysypaný plech.Na cesto dáme postrúhané jablká,postrúhanú citr.kôru a citr.šťavu.Povrch zasypeme drobenkou a polejeme 1 pol.lyžicou rumu
- 2
Do drobenky som pridala pomleté lieskové oriešky.Predom som ich opražila na panvici.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu