Lečo s cuketovými rezňami
Nejde tak ani o to lečo ako o prílohu – cuketa v smotanovom cestíčku.
Slávky s fazuľou
Ak by mi niekto povedal, že pripravil morské plody s fazuľou, tak sa minimálne pousmejem....
Citrónová kôrka do zásoby
Pri (vianocnom) peceni potrebujeme casto postruhanu citronovu korku. Citron mozno nemame vzdy doma. Mozete si...
Rezance s krabím mäsom
Tento recept vznikol náhodou. Kúpili sme si v taliansku krabie mäso, aby sme ochutnali...
Šľahačková torta
Recept je veľmi chutný, svieži, dala mi ho priateľka. Pripravujem ho kedykoľvek máme na...
Pšenová polievka
Mrkvu a petržlen uvaríme vo vode do mäkka. Pšeno tri krát obaríme horúcou vodou. Mrkvu...
Dezert Šalamún
Vodu, cukor, tuk a kakao zohrievame v hrnci až kým sa nespoja (nevaríme). Odoberieme...
Sviečková NATURALE alias mäso na zelenine
Nebojme sa variť zdravo a pritom zachovať tie pravé chute. Skúsila som a podarilo sa...
Fusilli s vínovou omáčkou a gorgonzolou
Tradičnú paradajkovú omáčku k cestovinám už iste jedla väčšina z nás a dobre ju poznáme. Vyskúšali...
Kurča na pive so zemiakmi
Kurča rozporcujeme (môžeme ho aj vykostiť), osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatom oleji zo...
Mrkvový šalát s rascou a koriandrom
Väčšina z nás zrejme pozná mrkvový šalát v štýle nastrúhaná mrkva a jablko, prípadne ananás...
Jahodový kebab s citrónovo-rozmarínovým mascarpone
Je leto, sezóna jahôd, kúpite ich na každom rohu... tak prečo si...
Strapaté višne
Višne scedíme a necháme odkvapkať. Múku zmiešame so škrobovou múčkou, jemne osolíme, pridáme rozšľahané...
Kurací minútový guláš
Kuracie prsia nakrájame na rezance a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Bryndzové palacinky
Mlieko, žltok a celé vajce rozmiešame a za stáleho miešania pridáme múku, alebo všetko spolu zmixujeme. Cesto...
Ázijské voňavé kurča
Komerčný recept<br> NÁŠ TIP: Na skvelú grilovačku s vôňou exotiky nemusíte vyhľadávať špeciálne recepty na internete. S <b>...
Višňovo-šľahačkový rez
cesto: Vajíčka si rozdelíme, bielky vyšlaháme na tuhý sneh, k žltkam pridáme kryštálový cukor a vyšlaháme na penu...
Sweet Road (Sladká cesta)
Recept na tento koktail pre vás pripravil Vladimír Baňák, majster sveta v miešaní koktailov pre...
Pečeňové paté vo farebnej mrkve
Nech nikto nemávne rukou. Jedlá z vnútorností sú samostatnou kapitolou, čo dobre preverí zručnosť kuchára. Chce to totiž trpezlivosť i kreativitu,...
Špargľa s kokosovým mliekom
Dievčatá, pridávam recept na prípravu špargle s kokosovým mliekom. Množstvá šunky a syra v recepte...
Baklažánové lasagne
Baklažány sa dajú nielen naplniť, ale môžeme ich použiť aj namiesto klasického cesta na lasagne...
Tvarohovo-pistáciový koláč
Ďalší zo série zdravých koláčikov bez múky. Zdroj-www. fitnessguru. sk.
Palacinky s kuracinou mozzarellou a rajčinami
Podľa chuti možno obmieňať suroviny, môže sa použiť napr. ovčí syr, červená repa, ...
Kokosové bonbóny
Koláčiky ktoré patria k vianociam pretože vydržia dlho, nepokazia sa a detičky ich majú veľmi radi....
Čerstvý pstruh s bylinkami
Pstruhy potrieme olivovým olejom a osolíme zvnútra aj zvonka. Pstruha vyplníme čerstvými bylinkami. Pečieme na...
Špagety s grilovaným lososom a citrónovo-kôprovou omáčkou
Lososa si osolíme a z oboch strán opečieme na olivovom oleji krásne do ružova. (cca 5...
Tokgalbi - vyprážané hovädzie rebierka 떡갈비
Tokgalbi pochádza z kráľovského dvora, kde varili mleté mäso z rebierok pre kráľa. Neskôr sa...