Pečienky na kuriatkach

Tibor Szilárdi
šéfkuchár hotela Dália v Košiciach, 14. novembra 2012
Pečienky na kuriatkach
Foto: Pravda - Robert Hüttner
5
porcií
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
100 ml
250 g (mrazené)
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Kačacie pečienky nakrájame na väčšie kúsky a opečieme na rozpálenej panvici spolu s cibuľou. Osolíme, okoreníme korením a rascou.

  2. 2

    Počas dusenia pridáme rozmrazené huby a chvíľu spolu dorestujeme. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať a plátok masla na zjemnenie.

  3. 3

    Pečienky nerestujeme príliš dlho, aby nestvrdli. Podávame s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia