Foto: orsi212
Suroviny
Korpus: | |
100 g |
|
100 g |
|
100 g (príchuť môže byť ľubovoľná) |
|
100 g |
|
1 ČL |
|
3 ČL |
|
250 g |
|
Krém: | |
500 g |
|
2 ČL |
|
5 ČL (vanilkový) |
|
100 g (príchuť môže byť ľubovoľná) |
|
3 ČL |
|
Postup
-
1
Korpus: V mixéri zmiešame nahrubo 100 g ovsených vločiek, 100 g ovsených otrúb, 100 g slivkového Šmakouna (príchuť ľubovoľná, nemusí byt slivková), 100 g sušených datlí, 1 čajovú lyžičku chia semienok, 3 čajové lyžičky kokos. oleja, 250 g bieleho nízkotučného jogurtu.
- 2
Cesto potom rozotrieme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie a pečieme v horkovzdušnej rúre na 170 st. 15 minút.
- 3
Potom pridáme krém, kde zmiešame v mixéri do hladka 500 g nízkotučného tvarohu, 2 čajové lyžičky chia semienok, 5 čajových lyžičiek práškového proteinu (ja som dala s vanilkovou príchuťou) , 100 g Šmakouna s brusnicovou a goji príchutou (príchuť si môže zvoliť každý, ako ma rád), 3 kávové lyžičky javor. sirupu.
- 4
Krém rozotrieme na predpečený korpus a pečieme ďalších 15 min. na 170 st. Potom vyberieme z rúry a krájame až vychladnuté.
Tiež koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu