Dusený bravčový bôčik s cícerom a špenátom

marcelc - fotkamarcelc, 13. novembra 2013
Dusený bravčový bôčik s cícerom a špenátom
Foto: marcelc

Jeden z receptov ktory trva 20 minut, je jednoduchy a chuti skvele...

4
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
400 g
400 g
1 ks
300 g
2 strúčiky
200 ml
1 ČL




Postup

  1. 1

    Na oleji spenime cibulku, pridame na pasiky narezany bocik a cesnak. Chvilu oprazime, poprasime cervenou paprikou, pridame paradajky, cicer, zeleninovy vyvar a privedieme do varu.

  2. 2

    Povarime tak 10 minut kym je masko a paradajky hotove a pridame spenatove listy.

  3. 3

    Pockame kym sa sparia, dochutime solou a korenim a podavame. Najlepsie s cerstvym chlebom alebo bagetou.

Diskusia k receptu

tiginko
ďalší pekný cícerový, robievam podobne s morčacím stehnom
hanak
Obľúbil som si cícer, takže každý takýto fajnový recept veľmi vítam. U mňa za 5*.
evanaaa
Cícer som ešte nejedla, ale v tomto recepte sa mi páči,len sa mi nezdá, žeby to mäsko bol bôčik, skôr mi pripomína pliecko a to by som aj radšej tam dala miesto bôčika, predsa sa tam viac hodí.
marcelc
je to bocik, podarilo sa mi najst taky kde bolo vela masa. Urcite to fungovat aj s plieckom, bielym vinom namiesto vyvaru alebo paradjkami susenymi na slnku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia