Čierna krupica so slaninou
Miroslav Milučký
šéfkuchár hotela Gálik vo Veľkých Karloviciach a člen Gourmet klubu SK, 24. februára 2013
šéfkuchár hotela Gálik vo Veľkých Karloviciach a člen Gourmet klubu SK, 24. februára 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krupicu uvaríme vo vývare a zjemníme maslom.
- 2
Podľa chuti dosolíme, ale nie priveľmi, pretože navrch pôjde ešte na kocky nakrájaná a do chrumkava vypečená slanina.
- 3
Krupicu posypeme ešte nadrobno nakrájanou pažítkou. Servírujeme s kyslým mliekom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu