Kuracie satay s pálivým dipom
Čo je satay? Saté (satay) je veľmi obľúbený pokrm v Indonézii. Pripravuje sa z rôznych druhov mäsa, napr....
Žemličky - celiatické
Tieto žemličky vznikli z môjho omylu, išla som robiť iny koláčik a asi som zaľúbena tak som...
Steak z tresky so zeleným špenátom a smotanou
Tenhle recept jsem si sama vymyslela a doma jsem měla opravdový úspěch. Ryby milujeme a tahle...
Zeleninovo-ryžový nákyp
Varila som podla tohoto receptu. http://www. taste. com. au/recipes/35566/roast+vegetable+pie Tam to vyzera ovela lepsie ako na...
Zaváraná ačokča
Ačokča je vlastne uhorkopaprika, vhodná na zaváranie, dá sa jesť aj čerstvá, alebo ako zeleninový základ k...
Martinove raňajky
Šalát z kyslej kapusty, sterilizovaných uhoriek a mrkvy s vajíčkom uvareným na tvrdo.
Irish Stew
Tato vyborna dusena jahnacina je velmi jednoducha a oblubena v nasej domacnosti.
Cuketová omáčka, tříbarevná rýže a masové koule
Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme ostatní suroviny a propracujeme. Utvoříme koule a poklademe je...
Švédska palacinka na plechu
Ideálne keď je chuť na palacinky a nechce sa nám stáť hodiny pri sporáku a piecť horu...
Raw vianočné košíčky z fíg s mandarínkami
Pre mlsné sviatočné jazýčky, ktoré si strážia váhu i na Vianoce. Na minivianočný ochutnávkový večierok...
Zubáč zapečený s karfiolom
Očisteného, umytého, na porcie pokrájaného zubáča posolíme a urestujeme na masle. Pekáčik vymastíme a...
Linecké pečivko
Ešte na jar som od Tescomy dostala vykrajovaciu formu na pečivo, je veľkonočná. Skúsila...
Krémová karfiolová polievka s pangrattou
Opäť jednoduchá a chutná polievočka, troška inak :-)))
T-bone steak
Tento recept je skôr o pekných surovinách ako o samotnom postupe :) Verím, že aj tak...
Hrebenatky na hubovom lôžku - Noix de St-Jacques au lit des champignons
V tržnici mali krásne hrebenatky, očistené, bez mušlí. no nekúp ich... Žiaľ, ...
Hranolkový koláč s hubami
Viem, viem, hranolky nie sú zdravé, všeobecný názor ľudí. A tobôž nie kupované....
Hokkaido polievka s kozím syrom
Obľúbená polievka s tekvicou hokkaido, ktorá je pôvodom z Japonska
Paradajkové soufflé s cestovinovým šalátom
Tento recept je z môjho blogu veggiecookin. wordpress. com
Žĺtkový koláč s vôňou levandule
Levanduľové stonky aj s kvetmi ponoríme do smotany na šľahanie a necháme luhovať 24 hodín. V...
Slaná torta
Pomazanka: natierkove maslo, syr v črievku, udeny syr, pažítka. Ale každy si može pomazanku urobit podla...
Šťavnatý melón so syrom
V takomto nádhernom počasí, to ťahá každého von. či už na kúpalisko, k jazeru, alebo do...
Bezlepkový bochník
Upiecť bezlepkový chlebík bez formy bolo pre mňa výzvou odkedy mi zistili celiakiu. Vyskúšala som už...
Husárove vajcia
Je to tradičné jedlo z oblasti Hontu, kde sa v minulosti často používali pri príprave stravy...
Celozrnné bágle
Zaujala ma príprava tohto pečiva, pôvodne boli len z hladkej bielej múky, riskla som, ...
Grécky šalát na pikantný spôsob
Dnes som spravila Grécky šalát, ale na pikantný spôsob. Podávala som ho s bagetkou zo...
Steak z lososa na bylinkovom masle
Steak potrieme všetkými ingredienciami (okrem bylinkového masla) a pečieme na grile - z každej strany 2 minúty....
Roláda bez polevy
Chcem Vám ponúknuť momentálny nápad na úpravu povrchu rolády, nie je to o tom, čím ju naplníš,...