Nealko Mistral Bowle

Mistral
, 17. júna 2010
Nealko Mistral Bowle
Foto: Mistral

Suroviny

180 g
180 g
1 vetvička
10 ks
2 PL
1 l




Postup

  1. 1

    Na kocky nakrájaný melón a maliny vložíme do väčšej sklenej misy. Pridáme mätu, klinčeky a hnedý cukor.

  2. 2

    Zalejeme ovocným čajom a zľahka premiešame. Vložíme do chladničky a necháme macerovať minimálne 5 hodín.

  3. 3

    Servírujeme v šálke na bowle alebo v nízkom pohári. Podávame s lyžičkou.

Diskusia k receptu

alaba
ze macerovat aspon 5 hodin :-))) Ked taketo nieco doma robim, tak "okoloiduci domaci ochutnavaci" by boli schopni zjest to skor, ako je to dokoncene . Jediny recept je: urobit to, ked nikto nie je doma a potom to moze cakat v chladnicke aj tych 5 hodin.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia