Foto: marcelc
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme ryžu podľa návodu a necháme vychladiť
- 2
Ugrilujeme alebo na panvici opražíme ananás
- 3
Pripravíme si omáčku z medu, sójovej omáčky a paradajkového pretlaku
- 4
Na oleji roztopíme kocku masla a opečieme okorenené a osolené bravčové z oboch strán. Pridáme nakrájanú cibuľu (stačí prekrojiť napoly a nasekať), krátko orestujeme a zalejeme omáčkou ktorú sme si pripravili. Necháme krátko spolu povariť, mäso vyberieme a ak treba omáčku ešte trochu povaríme aby sa zahustila.
- 5
Do tej istej panvice kvapneme trošku oleja, pridáme prelisovaný cesnak a popreháňame ho po panvici. Klepneme k nemu vajcia a zamiešame ako na praženicu. Pridáme hrášok-od oka (môže byť mrazený), papriku a zalejeme sójovou omáčkou. Pridáme ryžu a ananás a všetko spolu premiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu