Bravčové na prírodno s ananásovou ryžou

marcelc - fotkamarcelc, 28. augusta 2014
Bravčové na prírodno s ananásovou ryžou
Foto: marcelc
3-4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
1 ks
6 PL
2 PL
1 PL
Ryža:
3 porcie
2 PL
1/2 ks
2 ks surové
 pokrájaná na kúsky
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvaríme ryžu podľa návodu a necháme vychladiť

  2. 2

    Ugrilujeme alebo na panvici opražíme ananás

  3. 3

    Pripravíme si omáčku z medu, sójovej omáčky a paradajkového pretlaku

  4. 4

    Na oleji roztopíme kocku masla a opečieme okorenené a osolené bravčové z oboch strán. Pridáme nakrájanú cibuľu (stačí prekrojiť napoly a nasekať), krátko orestujeme a zalejeme omáčkou ktorú sme si pripravili. Necháme krátko spolu povariť, mäso vyberieme a ak treba omáčku ešte trochu povaríme aby sa zahustila.

  5. 5

    Do tej istej panvice kvapneme trošku oleja, pridáme prelisovaný cesnak a popreháňame ho po panvici. Klepneme k nemu vajcia a zamiešame ako na praženicu. Pridáme hrášok-od oka (môže byť mrazený), papriku a zalejeme sójovou omáčkou. Pridáme ryžu a ananás a všetko spolu premiešame.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené, Oprážané, Varené

Diskusia k receptu

sany11
Krásne naservírované,toto musím vyskúšat 5*****
kukulienka71
tvoj recept som tu zaregistrovala pred pár dňami, bol ešte bez fotky, dobre, že si ju pridal, je nádherná!! jedlo je veľmi zaujímavé, po bod 4 v poho, a to ďalšie je už vyšší level ochutenia ryže. Som zvedavá, čo to spraví;-)
jozka2
Vyborna verzia ryze,tu chut si viem predstavit,nieco podobne som jedla v Thaj restauracii,aj prezentacia receptu je na velmi dobrej urovni.
jerica
tá ryža ma oslovila, škoda , dnes som varila ryžu , neotváram pc počas dňa , recept ukladám , určite vyskúšam :-)
havino
super, mne by len tá ryža stačila, pekný recept