Platýz po francúzsky

remcula - fotkaremcula, 21. februára 2012
Platýz po francúzsky
Foto: remcula

Ryby mám ráda a tak vyzkouším všechno, na čem mi utkví oko a týká se to ryb......@Remcula

1 porce
porcia

Suroviny

1 filet
1 kus-menší
asi lžíce na posypání ryby
podle chuti korenie
1 dcl
na ozdobu zelená
podle potřeby na vymastenie misy




Postup

  1. 1

    Platýze si osušíme, osolíme a opepříme. Pekáček si vymažeme máslem a poklademe jej kolečky cibule. Na cibuli položíme platýze, posypeme jej strouhankou, podlejeme vínem a dáme do vyhřáté trouby na cca 20 min péct na gril, nebo horký vzduch. Podáváme s bramborem, nebo s hranolkami.

    Platýz po francúzsky - obrázok 1

Diskusia k receptu

salinka
Všetky recepty na rybky ma vždy potešia. Viem si predstaviť tú chuť. Skvelé.
pacik
Všetky recepty s rybkami si ukladám :-)
kjaneckova
receptík vyskúšaní a stojí za je to,bude patriť k mojim oblúbením
sailero
fotka na ZJEDENIE= mame radi rybu, ale uz bez kosticiek. Raz som skoncila u lekarky s rybacou kostickou v hrdle zapichnutou a od tej doby zjem rybu len bez kosticiek. MNAM.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia