Bohatý syrový košíček

Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 23. júna 2011
Bohatý syrový košíček
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
150 g (rukola, polníček)
100 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Parmezán nastrúhame. Opekáme ho na teplej panvici tak, že z neho, vyformujeme kruh.

  2. 2

    Na pohár otočený hore dnom lopatkou preložíme kruh z parmezánu. Vyformujeme ho do tvaru pohára (košíka).

  3. 3

    Vychladnutý syrový košíček plníme zmesou zo šalátov a paradajok. Napokon na šalát ukladáme mozzarellu a šunku.

Diskusia k receptu

helca103
tak toto ma dostalo čo všetko sa dá urobiť zo syra ,šup do KK
tatranka
Našla som tento recept na interne v kolónke domácnosť.Páčilo sa mi to spracovanie a preto som si recept uložila.Tu je pekne za radom spracovaný a aspoň vidím postup.Ukladám do KK.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia