Bohatý syrový košíček
Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 23. júna 2011
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 23. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Parmezán nastrúhame. Opekáme ho na teplej panvici tak, že z neho, vyformujeme kruh.
- 2
Na pohár otočený hore dnom lopatkou preložíme kruh z parmezánu. Vyformujeme ho do tvaru pohára (košíka).
- 3
Vychladnutý syrový košíček plníme zmesou zo šalátov a paradajok. Napokon na šalát ukladáme mozzarellu a šunku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu