Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme a otvoríme tak, aby sme do nich mohli zabaliť hermelín. Naklepeme, posolíme a pokoreníme. Šalát rozoberieme na listy, hermelín pokrájame na hrubé pláty. Na každý plátok mäsa položíme šalátový list a kus hermelínu, plátky zvinieme a obalíme v trojobale.
- 2
V panvici rozohrejeme väčšie množstvo oleja a závitky postupne vyprážame zo všetkých strán do zlatohneda. Kým sa mäso vypráža, necháme v hrnci zovrieť posolenú vodu. Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme domäkka.
- 3
Náš tip: Kuracie prsia podávame s vareným karfi olom, ozdobené hermelínom, plátkom citróna a nakrájaným pórom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu