
Odpaľované venčeky bez lepku
Odpaľované venčeky bez lepku sú zákuskom, ktorým všetkých ohúrite. A verte nám, že odpaľovaného cesta sa vôbec netreba báť....

Fish cakes - Zemiakové fašírky s rybou
Toto jedlo je tu dost oblubene, hlavne medzi irmi. Pred tym nez som ich spoznala,...

Zvyšková kuchyňa č. 1 - mäsové guľky
Pri varení nám často vznikajú rôzne zvyšky, ktoré sa často dajú výhodne a prekvapivo aj chutne...

Raw vegan saláma
Skvelá náhrada klasickej paprikovej salámy, vhodnej na jednohubky so zeleninkou, olivami alebo len tak na...

Bravčová panenka plnená hlivovou plnkou
Toto jedlo sa dá jesť aj ako hlavný chod aj ako studená mysa .

Šťavnatý „Elizabeth“ chlebík
Mandle pokrájame najemno a orechy zasa nahrubo nasekáme. Citronát a figy nakrájame nadrobno, hrozienka opláchneme...

Gnocchi s bryndzovo-špenátovou omáčkou a kuracím mäsom
V tomto recepte vám ukážeme ďalšiu chutnú kombináciu klasických surovín. Navyše pri príprave domácich cestovín vám...

Kozie alebo jahňacie mäso na karí (Colombo De Cabri)
Tvrdé mango rozkrojíme na kúsky, kozie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, zemiaky, ...

Sedmohradská estragónová zeleninová polievka s mäsovými knedličkami
Vybrala som zo svojej zbierky typickú tradičnú polievku sedmohradskej kuchyne, ktorá je plná zeleniny ...

Medovníkový kostolík
Každý rok pred Vianocami sa snažím vytvoriť niečo nové. Nie som macher v zdobení, nato...

Pavlovovej roláda s malinovou šľahačkou
Bielky so štipkou soli vyšľaháme dotuha. Postupne do tuhého snehu pridávame kryštálový a vanilínový cukor a...

Cibuľový koláč - Pissaladière
Oblubeny a v celom Francuzsku rozsireny cibulovy kolac ma na juhu svoju verziu s ancovickami a ciernymi...

Údená roláda
Skúste dať farebnejší výzor údenému mäsu, potešia sa nielen chuťové poháriky, ale aj oči

Ľahký tuniakový šalát
Komerčný recept<br /> Tento veľmi jednoduchý a ľahký tuniakový šalát bude neodolateľný na vašom stole.

Jahodová pena s müsli
Šľahačkové potešenie a stabilizátor šľahačky jahoda vsypeme do mlieka a vyšľaháme do tuha. Pridáme mascarpone a...

Čokoládový puding zo sladkého chleba
Milovnici cokolady a cokoladoveho si pochutnaju na tomto jednoduchom dezerte, ktory mozno konzumovat teply, ...

Základná bešamelová omáčka
Naučte sa s nami pripraviť základnú bešamelovú omáčku, ktorú využijete do množstva skvelých receptov....

Lieskovcové srdiečka
Lieskové oriešky majú výnimočnú chuť, preto som sa rozhodla upiecť vianočné pečivo. Srdiečka s orieškami sú...

Tuniak s plnenými batatmi podľa Majselfa
Raper Majself nám ukázal, ako pripravuje lahodné steaky z tuniaka s pikantným dipom a plnenými batatmi....

Zapečená cuketa s rajčinami a mozzarellou
Som s bratom sama doma takže na mňa pripadlo robenie obeda. Som vegetariánka a on miluje...

Šalát starých Vikingov
Šalát z červenej repy, jabĺk a ementálu zaliaty citrónovou šťavou.

Hrachová polievka s paštrnákom
Tento recept je môj originálny recept, vymyslela som ho pre moje vnučky, aby spapali aj...

Rebarborový koláč
Dostala som 500 g lacnej slovenskej rebarbory. Hľadala som recept tu na Vareche, ale nevedela...

Kuracie prsia PRETO Radoma so zelerovým šalátom
Kuracie prsia PRETO Radoma pripravíme podľa návodu uvedeného na obale výrobku.

Zajac na dijon-paradajkovej omáčke
po sobotňajšej návšteve svokrovcov mi zostal v chladničke zajac a keďže ma chytala moja kuchárska mánia tak...

Orieškovo-marhuľové rezy
Keď mávam bohatú úrodu lieskových orieškov, toto je náš obľúbený zákusok. robievam z nich rôzne...

Rezance so slaninkou
Spomienka na dovolenku v Alpach, v Rakusku, spred niekolkych rokov. Vybrali sme sa na...