Kozie alebo jahňacie mäso na karí (Colombo De Cabri)
Postup
-
1
Tvrdé mango rozkrojíme na kúsky, kozie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, zemiaky, tekvicu a cuketu naporciujeme na veľké kúsky. Arašidový olej zohrejeme a dusíme na ňom mäso do svetlohneda.
- 2
Potom mäso vyberieme a na oleji opražíme cibuľu a cesnak a pridáme karí korenie.
- 3
Mäso vložíme späť, podlejeme ho bielym vínom a necháme všetko na slabom ohni pod pokrievkou variť. Po pol hodine pridáme zeleninu a dochutíme soľou. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu a rum.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu