Kuracie prsia PRETO Radoma so zelerovým šalátom
Foto: PRETO Radoma
Suroviny
|
|
Zelerový šalát: | |
1/4 ks väčší |
|
150 g |
|
2 ks (uvarené natvrdo) |
|
1/2 bal. |
|
1/2 ks |
|
1 strúčik |
|
4-5 PL |
|
3 PL |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia PRETO Radoma pripravíme podľa návodu uvedeného na obale výrobku.
- 2
Zelerový šalát: Očistený zeler nastrúhame najemno, pridáme údený eidam (polovicu nastrúhame na hrubo a polovicu na jemno). Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, najemno nastrúhaný cesnak, pokrájané natvrdo uvarené vajcia a uvarenú mexickú zeleninu. Nakoniec pridáme majonézu, nálev zo zaváraných uhoriek, horčicu a biely jogurt. Dobre premiešame a dochutíme soľou a korením.
- 3
Za prípravu lahodného receptu ďakujeme Romane Henželovej @rommiemax. Dobrú chuť :)
Tiež jedlo na doma – preto radoma:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dobrý deň, naše stripsy sú vyrobené z vnútorného svalu na kuracích prsiach. Nie sú to žiadne separáty .-)