Jahodová pena s müsli
Foto: potravinarskavyrobaliana
Postup
-
1
Šľahačkové potešenie a stabilizátor šľahačky jahoda vsypeme do mlieka a vyšľaháme do tuha. Pridáme mascarpone a prešľaháme.
- 2
Cukrárenské vrecko s ozdobnou špičkou naplníme pripraveným krémom.
- 3
Na dno pohárika dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém a opäť pridáme 1/2 lyžice müsli a krém.
- 4
Povrch jemne posypeme müsli a dozdobíme jahodami. Necháme v chladničke aspoň 1 - 2 hodiny.
Tiež jahodový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dobrý deň. Áno stabilizátor alebo stužovač šľahačky je to isté. Vyrábame ho vo vyše 20tich príchutiach a šľahačkové potešenie je šľahačka. Všetky naše výrobky si môžete pozrieť a nakúpiť aj cez náš e-shop www.lianasro.sk