Jahodový krém
Jahodový krém

Jahodová pena s müsli

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 19. októbra 2019. Komerčný recept.

Suroviny

Krém:
300 ml
2 bal.
50 g
50 g
Na ozdobu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šľahačkové potešenie a stabilizátor šľahačky jahoda vsypeme do mlieka a vyšľaháme do tuha. Pridáme mascarpone a prešľaháme.

  2. 2

    Cukrárenské vrecko s ozdobnou špičkou naplníme pripraveným krémom.

  3. 3

    Na dno pohárika dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém a opäť pridáme 1/2 lyžice müsli a krém.

  4. 4

    Povrch jemne posypeme müsli a dozdobíme jahodami. Necháme v chladničke aspoň 1 - 2 hodiny.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Kde zoženiem suroviny, ako sú: šľahač. poteľenie Liana, stabilizátor ap? Nie je to náhodou šľahaška v prášku a stužovač šľahačky?
@marienka44 (21.10.2019 11:56)

Dobrý deň. Áno stabilizátor alebo stužovač šľahačky je to isté. Vyrábame ho vo vyše 20tich príchutiach a šľahačkové potešenie je šľahačka. Všetky naše výrobky si môžete pozrieť a nakúpiť aj cez náš e-shop www.lianasro.sk