Jahodová pena s müsli
Suroviny
|
|
Krém: | |
300 ml |
|
2 bal. |
|
50 g |
|
50 g |
|
Na ozdobu: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Šľahačkové potešenie a stabilizátor šľahačky jahoda vsypeme do mlieka a vyšľaháme do tuha. Pridáme mascarpone a prešľaháme.
- 2
Cukrárenské vrecko s ozdobnou špičkou naplníme pripraveným krémom.
- 3
Na dno pohárika dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém a opäť pridáme 1/2 lyžice müsli a krém.
- 4
Povrch jemne posypeme müsli a dozdobíme jahodami. Necháme v chladničke aspoň 1 - 2 hodiny.
Tiež jahodový krém:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Dobrý deň. Áno stabilizátor alebo stužovač šľahačky je to isté. Vyrábame ho vo vyše 20tich príchutiach a šľahačkové potešenie je šľahačka. Všetky naše výrobky si môžete pozrieť a nakúpiť aj cez náš e-shop www.lianasro.sk