Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 516 najnovší komentár včera 15:51
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 516 najnovší komentár včera 15:51
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Ailuj82: čistenie sedačky 28 najnovší komentár 15. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 392 najnovší komentár včera 15:51
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár včera 15:01
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 1 najnovší komentár 14. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
Pre chutnejší výsledok: Mrazíte si pečivo? S týmto trikom bude po rozmrazení chrumkavé ako od pekára
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Nezostaňte hladní: 12 večerí na spôsob čo dom dal. Zachránia vás, keď ste nestihli nakúpiť
-
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
🥰 dakujem pekne za milú správu, teším sa že koláč chutí !
Teším sa že ste vyskúšali a že chutilo 😊 Vdaka pekne za odozvu.
Ďakujem za nahliadnutie receptu a príjemný komentár.
No ano,ak si prečitas recept a postup, tak uhorky nie su spomenuté ani v surovinách...to že na foto sú....no k tomu sa viaze bod 4 v postupe.....inak ako som pisala vyssie, môžes pouzit : velké kapery,
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero - v oleji alebo v octe/sotto olio alebo sotto aceto....od zubára by som si radsej dala opravit zuby, no môže byt aj dobrym kuchárom...usmev a pekny den
Zdravim, presne z toho som mala "respekt" že vajcia sa miesaju spolu, a kedze som potrebovala urobit tortu včera na dnes,tak som klasicky, no pri najblizsej prilezitosti urcite vyskúsam....
Ty si ale riadny srandista! Že dietne a začneš: "Podusil som cibulu na slanine".
Čo tam po diete, hlavne že ti chutí:)
Dobrý deň, nový marcový diel obľúbenej diskusie, nájdete tu:
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-m...
Peknú nedeľu prajeme všetkým!
No a aby som dovtedy vydrzal tak domaca pasteka bocik lalok a troska pecene 😀
Tento piškótový korpus je super v tom, že sa dá pripraviť aj bez oddeľovania žĺtkov od bielkov a vymiešavania dvoch hmôt. Určite odporúčame, podobný je aj tento náš recept na piškótový korpus:
varecha.pravda.sk/recepty/jednoduchy-piskotovy-korpus-vid...
Áno, klasické Včelie bodnutie je aj s medom a vareným vanilkovým krémom a robí sa z kysnutého cesta, ktoré sa polieva zmesou z masla, cukru, medu a mandlí.
Toto je rýchlejšia a jednoduchšia verzia, z piškótového cesta, krému bez varenia a cesto sme namiesto polievania smotanovou zmesou len posypali cukrom a mandľami.
Dakujem ti. Ja to robievam len k roastbeefu, má to dost specifickú chut,..