Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 156 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
:-) a ja zkusim megatvary! :-)
Zdravím tomeska, tento gans je vlastne niečo ako elektrolitova plasma, aminokyselina(amino acid)
V prilozenom članku je viac podrobné info a postup vyroby
energieupramene.blogspot.com/2016/04/gans-zahradka.html?m=1...
Vyuzitie + viac info
energieupramene.blogspot.com/2017/11/gans-plasma-keshe.html?m=1...
Vyhladavac má milion mozností, takze ak aj zadáte: gans plasma keshe nájde mnoho videí, postupov, zalezí na vás ako sa rozhodnete. Ja mám aj medeny drôt omotany o kamienok hodeny vo vani na zalievanie.
Este sa odporúča pred sadenim a rylovanim zasiat viku siatu alebo lupínu úzkolistú ainé, získajú z chudobnej piesočnatej pôdy až štvornásobné množstvo fosforu a trojnásobné množstvo draslíka. Tým, že rastliny pred kvitnutím zapracujete naspät do pôdy, tieto látky sú pripravené pre nové pestovanie.
Áno, poznám aj tvoju verziu. Je to výborné. Tu sa robí niečo podobné "trinxat", môže sa to jesť samotné alebo príloha k mäsu. Je to vlastne mix popučených zemiakov, zeleniny ( kapusta, kel … ) a masť alebo oliváč.
Tvoja verzia vyzerá chutne.
Tak to som rada, určite ti bude chutiť. Daj potom vedieť :-)
Kapusta, sol, koreniny (tato bola s pridanim roznych korenin, ale je dostat aj cista), kyselina askorbova a kyselina citronova. Takze predpokladam, ze je to v poriadku.
Je to velmi chutna kapusta, mame ju radi.
Este chcem povedat, ze si vzdy velmi rada precitam tvoje pripomienky, rady. Si ozaj odbornik. Dakujem :-).
varecha.pravda.sk/magazin/aby-vam-chutila-zdrava-ale-pril...
Potešila, rozesmala jsi mě! Napred potesila, že ses do salaátu preci jenom pustila. Ja ti rikala, ze je dobry! Zasmala jsem se, ze z nudlicek a malych kousku okurky jsi vytvorila mega tvary. Je to samozrejme uuuuplne jedno, jen me to pobavilo! No a jestli majolka, nebo majoneza, to vubec neresim a recept take ne! A moc hezka fotka.
Kazdeho, kdo vlozi nejaky rc potesi reakce, tak i me. DIKY :-)
Pyrosulfitová příchuť resp. pach oxidu siřičitého se projeví na začátku vaření. Zelí konzervované sorbanem draselným je chuťově téměř nepostižené, takže jej kupuji na vaření také. V nabídce má kysané zelí v sáčku pod vlastní prodejní značkou Šef select řetězec Lidl za slušnou cenu a je "utajeně" českého původu vedle o něco dražšího zelí polského, které mně osobně chuťově nesedí. Totéž zelí v klasickém sáčku s názvem Samir z Bohušovic nad Ohří mívají různí prodejci za všeliké ceny. Ke konzumaci za syrova nebo na saláty mi nejvíce chutná osvědčené Křimické zelí v sáčcích nyní bohužel též konzervované, ale prodávájí i čistý kvasný lák v lahvích, takže z něj lze vyrobit i v Česku "ozajstnú vianočnú resp. silvestrovskú kapustnicu". A Plzeňsko proto není proslulé jen Prazdrojem, ale i prodejem "živého" Křimického zelí kysaného v modřínových kádích, jež vám v prodejnách naváží do vlastní nádoby, bohužel jen jako krajovou specialitu.
To je luxuuuus hodny opisování! Uz jsem to od tebe opsala, to si musím udelat :-)
My robime vacsinou na (tu) klasicky sposob. Ak chces, pozri:
varecha.pravda.sk/recepty/kuceravy-kel-na-holandsky-sposo...
Prijemny februar prajem vsetkym.
Děkuji za komenty a fotečky. Máš pravdu, fazolová polievka se nám tu rozmáhá, tvoje vypadá prudce jedle, moja fazula je teprve namočená. Slintám jako bernardýn. Pečený karfiol, rajčiny a cuketa s ryžou a dušenou zeleninou se mi líbí, zajímavé chutě kořeníčko., dipík Pečené kale mě dostalo, s radostí bych dala testovací vzoreček.
Krásné pozdravení i k vám!
Děkuji za komenty, fotečky a zásoby hmm Stroganof vypadá prudce jedle, kuřecí prsa s červenou kapustou by chutnaly i mně. Zásoby jako malované, bůček uzený či slanina? Aj klobásy zpívají hmm Mno, na loď s vámi nemůžu, musím se krotit, alespoň vám víc zbude...
Letí pozdravení!
Tá naša bola varená s údenými bravč.rebrami, zahustená smotanou, hrubé slíže. Mňam.