Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár včera 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár včera 22:09
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Lopka1313: Pľúcka z ovce 12 najnovší komentár 15. júla 2025
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 437 najnovší komentár včera 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Syrové trojuholníky
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Najlepšia mramorová bábovka
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Šalát z nových zemiakov s paradajkami a mozzarellou
-
Pečené paprikové kolieska so syrovou plnkou +video
-
Ovsená kaša so semienkami a zázvorom
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Syrové trojuholníky
-
Cmarový koláč s ríbezľami a posýpkou
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou +video
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Chutný jedálniček: 14 tipov, čo variť tento týždeň. Fašírky, prívarok, placky, pizza rezne aj sezónna zelenina
-
Overené časom: 10 najklikanejších receptov na ovocnú bublaninu v histórii Varecha.sk
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
13x guláš na nedeľu: Krčmársky, pivný, maďarský, segedínsky... A pre pohodlných aj recept na guláš robený v rúre
-
13 slaných aj sladkých receptov: A zase tá cuketa! Nebojte sa bohatej úrody, toto sa z nej na Vareche varilo a pieklo minulú sezónu
Napíšem to sem : Veľmi pekne ďakujem až dnes som si to všimla , že som dostala email. Milo ma to prekvapilo , ešte raz srdečná vďaka milá helena 10. Pozdravujem.
Na netu jsem viděl minulý týden obrázky a v cca 300-400 g - igelitových pytlících, formy na rakvičky, možná, že někde se dělají ...
Sú prosím mäkké aj na druhý deň?
Áno, aj s vegetou.
@bugout
Ďakujem za milé komentáre. Tak nech nám chutí 😊
Vždy je čas začať 😃
Určite chutí fajnovo.
Môj muž zje karfiol iba surový, ale toto by snáď aj on vzal na milosť:)
Budem musieť vyskúšať!
K tomu omáčka zo smotany ( alebo hustého gréckeho jogurtu ) a jemne dochutená. Väčšinou robím s modrým syrom ( Niva … ) ale tentokrát som nemala, tak som dala karí.
Je to dobrota.
Panenka skákavá …. :-))
Toto mám rada, dávno som nemala a dala by som si aj za dva taniere.
Dobre si veru navarila!
Ja sa teším z komentárov a diskusie o receptoch a varení, preto som tu.... Ale naozaj som sa nikde nestretol, že by sa ako náhrada za chinkiang použil náš klasický ocot teda kvasný liehový. Priznám sa, že mňa jeho smrad vyslovene odpudzuje a doma ho asi ani nemám. Ak by som chcel do kung pao alebo čohokoľvek pridať niečo kyslé idem v prvom rade po citróne alebo japonskom mizkan ryžovom octe, je lahodný bez agresívneho smradu nášho octu.... Ale pri tom chinkiangu ide podľa mňa skôr o chuť ako to, že je kyslý. Apropo mne vadí a nepoužívam ho, možno z dôvodu ako si písala použil som ho veľa. Ja kupujem ochutený čierny ocot Perle river bridge, má úžasnú chuť a krásne vonia....