Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 279 najnovší komentár dnes 15:49
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 279 najnovší komentár dnes 15:49
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 228 najnovší komentár dnes 15:49
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
...a doplnil ho drobnou koreňovou zeleninou a cestovinou
...zase to tu pridalo nedokončenú "prácu"...žeby to niekto vyhodnotil ako nevhodnú reklamu, keď som pridal citát z popisu o výrobku!?... neviem!!
... použil som tento, môj obľúbený bujón!
...
Zeleninový bujón (polotovar...Na záver by sme Vám chceli spomenúť ešte jedno typické talianske slovo - "Delizioso". To je presne to, čo poviete, keď objavíte kúzlo Alce Nero Bio Zeleninového Bujónu a prenesiete sa priamo do srdca Talianska...
Áno, máš pravdu, treba dať aj slaninku.
Čo je suché na volskom oku? Teda pokiaľ ho pripravíte správne, že žĺtok je polotekutý, nie ako betón. Skúste to najprv urobiť, ako to naučil kedysi pred rokmi jeden kuchár vo Francúzsku, a potom kritizujte.
Celé roky som neotvorila tento recept a tak som ani nevedela, že je tu otázka. Piškót sa pečie podľa hrúbky a podľa rúry. Na starej som piekla na 180, na novej pri 200 stupňoch. Tenší piškót 10 min, hrubší aj dlhšie. Zistíš ti špajdlou. Keď je suchá, je upečené. Ale dnes si už isto skúsená cukrárka.
Vidíš, díky za reakci. na to posledni jsem zapomnela! Pouzivam tu moji smetanu hustou Gran Cucina. Uz jsem do receptu doplnila!!
Vidlickou mačkam jen kuřecí, hovězí strouhám! :-)
Musím brzo uvarit zas, vynahradit si ty roky, kdy jsem na to zapomnela!
... pekná "spomienka"
...ja si spomínam, že som podobne kuraciu pečeň robil, ale zo smotanou (a nepučil som nič vidličkou 🙂)