Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár dnes 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár dnes 22:09
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár včera 11:27
- Lopka1313: Pľúcka z ovce 12 najnovší komentár 15. júla 2025
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 441 najnovší komentár dnes 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Syrové trojuholníky
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Najlepšia mramorová bábovka
-
Šalát z nových zemiakov s paradajkami a mozzarellou
-
Pečené paprikové kolieska so syrovou plnkou +video
-
Ovsená kaša so semienkami a zázvorom
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Cmarový koláč s ríbezľami a posýpkou
-
Syrové trojuholníky
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou +video
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Chutný jedálniček: 14 tipov, čo variť tento týždeň. Fašírky, prívarok, placky, pizza rezne aj sezónna zelenina
-
Overené časom: 10 najklikanejších receptov na ovocnú bublaninu v histórii Varecha.sk
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
13x guláš na nedeľu: Krčmársky, pivný, maďarský, segedínsky... A pre pohodlných aj recept na guláš robený v rúre
-
13 slaných aj sladkých receptov: A zase tá cuketa! Nebojte sa bohatej úrody, toto sa z nej na Vareche varilo a pieklo minulú sezónu
Toto sú klasické pšeničné nie ryžové. Ryžové sa inak pripravujú. A pokiaľ ide o opekanie. Sú dva druhy chow mein (opekané a opekajú sa do chrumkava a výsledné jedlo je suchšie) a lo mein (tzv. miešané tie sa len premiešajú a sú šťavnaté)
Mrzí nás, že vám recept nesadol. Za receptom si stojíme - jednak je rozdiel v tom, či použijete bazu alebo prvosienku (chuťový profil týchto dvoch liečivých rastlín je výrazne odlišný, pridaním medovky a mäty ako je uvedené v recepte sa ešte viac mení). Ale predovšetkým, je to sirup, ktorý sa následne používa riedený vodou (1 diel sirupu / 10 dielov vody). Celkový objem tekutiny, ktorú zo sirupu pripravíte po nariedení vodou je cca 30 litrov, 100 g kyseliny citrónovej je primerané množstvo, pretože sirup sa nekonzumuje v koncentrovanej podobe. Navyše plní úlohu konzervačného prostriedku, aby ste sirup, ktorý sa nevarí, mohli uskladniť čo najdlhšie.
Netreba sa báť upiecť... ďakujem za príjemný komentár.
Medové pláty si môžeš upiecť v predstihu nechám na plechu, zakryjem...Ja to viem urobiť skoro vždy a tak len krém a lekvár...Som rada, že sa recept páči a našla si sivčas prečítať a poslať komentár... Ďakujem.
Príjemný začiatok týždňa prajem všetkým varecháčom 🌞
Redakcii patrí vďaka za cenu. Príjemný deň prajem. 🤗
Obyčajná margarita, tú máme najradšej, a na druhú som dala pár kúskov klobásky. Asi aj tá bude naša najobľúbenejšia :-))
Milý @sracz dakujem ti krásne za tvoj komentík, ver že je radosť ho čítať 🥰 Prajem tiež vela zdravia a príjemné a pokojné slnečné dni k vám do dialky !
Teším sa, že chutila ! Srdečne pozdravujem! 🙂