Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
bugout
„Cestoviny s tofu v krémovej miso omáčke”
@blissofplants (13.6.2023 09:50)

Ďakujem. A naozaj to aj dobré je.... A skúsim predbehnúť potenciálne otázky. Sójové mlieko by som za normálne nemenil. Sójové má svoju chuť, ktorá sa na tomto jedle podpisuje, podobne ako na ramene čo tu mám. A áno chápem, že nie každému chutí tofu, ale tu sa dá krásne nahradiť čímkoľvek.... V mapo tofu si to predstaviť nevie 😂
laylastastykitchen
„Čo dnes varíte? Jún 2023”
@zolik (12.6.2023 23:00)

Ďakujem pekne 🙂 28 hodín s prestupom, čakaním, meškaním...Vyrazili sme minuly tyzden utorok o 6tej vecer miestneho času (na SR polnoc) a dorazili sme stvrtok rano o pol piatej... Toronto-Londýn 7 hodinový let. Čakanie na dalsi let, aj s meškaním sa nam podarilo pristat vo Viedni o 1 v noci. Časovo sme boli uplne mimo no uz si zvykame. 20teho odchadzame do Albanska na 2 tyzdne a potom domov...konečne dnes uz neprši lebo doteraz prsalo kazdy den
zolik
„Čo dnes varíte? Jún 2023”
@laylastastykitchen (12.6.2023 22:37)
Teším sa s Tebou. Bože, 28 hodín? To si kade tade lietala? Z Viedne do Sydney je to 24 hodín. Ja letím začiatkom júla z Zürichu do Viedne a mám to za hodinu 20 ( čistý let), tá “omáčka” okolo je momentálne na Zürišskom letisku hotový horor.
Makrónky máš krásne. Piecť pre rodinu a priateľov je aj pre mňa najväčšie potešenie. Prajem Ti krásny pobyt na Slovensku. V júni sa pripojím 😍

Krásne makrónky.
bugout
„Cestoviny s tofu v krémovej miso omáčke”
De gustibus non est disputandum.... Chápem, tiež mám také jedlá, len zväčša ide o niečo špecifickej chuti (ako u teba koriander 😂). Kvalitné tofu má viacmenej neutrálnu chuť a jemnú štruktúru (myslím hodvábne) v mapo tofu je to s mletým hovädzím a pikantnou omáčkou dokonalosť sama 😂😂