Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
bugout
„Výborná kapustnica”
@cesminaz (22.8.2023 09:59)

Musím sa ťa zastať.... A len tak všeobecne sa opýtať ľudí či robia častejšie bravčový vývar alebo hovädzí (keď si odmyslím japonské tonkotsu tak bravčový vývar je pre mňa niečo čo neexistuje).... A do tvojej "kapustnice" by sa určite hodilo aj pár koliesok sudjuku...
cesminaz
„Výborná kapustnica”
@boxik (21.8.2023 22:51)

Chápem čo hovoríš a akceptujem tvoj názor. Ja si ale nemyslím, že by som niečo tým hovädzím mäsom pokazila. Zato že sa originálne jaternice/hurka a klobása robia z bravčového mäsa pri zabíjačke, zato si ja ešte môžem tie jaternice urobiť aj z hovädzieho keď chcem🙂 Kým nám doma chutí to čo uvarím a ako to uvarím, tak NIČ nieje pokazené. Ja varím kapustnicu takto, velmi nám chutí. Nepotrebujem do nej ani klobásu ani nič podobné- nechutí mi to v tom. Každý má ten svoj recept na svoju kapustnicu, ale napriek tomu možno niekoho môj recept niečím inšpiruje🙂 Pekný deň.
boxik
„Výborná kapustnica”
Pokusy robiť kapustnicu z hovädziny si pamätám s časov dávneho socializmu ,šesťdesiate roky minulého storočia z dôvodu nedostatku bravčoviny , ktoré nikdy nedopadli dobre . Hovädzie mäso je fajn a dnes aj kvalitnejšie ,ale do kapustnice nepatrí. kaziť tak tradičné jedlo v dnešnej dobe dostatku bravčoviny , to nie. je to pravé „orechové“.
cesminaz
„Čo dnes varíte? August 2023”
@zolik (21.8.2023 21:25)

No paráda! Prekvapuješ ma milá @zolik 🙂 a ty prečo nie v noci robíš? Práve teraz v tejto horúčave si si zmiyslela robiť cez deň? Inak rozmýšlam aj ja nad kečupom, ale ešte uvidím ako budem mať paradajky lebo mám v pláne najprv omáčky a aj pár flašiek paradajkovej polievky zavariť😊