Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 359 najnovší komentár včera 16:59
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 359 najnovší komentár včera 16:59
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 9 najnovší komentár 25. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 193 najnovší komentár včera 16:59
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Čokoládové rožteky VIDEO
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- 12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
- Herečka Monika Hilmerová: U nás doma je takmer vždy navarené, v kuchyni sa striedame
Máš úplne pravdu. Asi z toho horka už úplne blbnem. Dnes v noci som zavárala černice. Už sa lepším 😂
Musím sa ťa zastať.... A len tak všeobecne sa opýtať ľudí či robia častejšie bravčový vývar alebo hovädzí (keď si odmyslím japonské tonkotsu tak bravčový vývar je pre mňa niečo čo neexistuje).... A do tvojej "kapustnice" by sa určite hodilo aj pár koliesok sudjuku...
Plnené bravčové mäso, levanduľova omáčka so slaninou, zemiaky na pare, peradajkovy šalát...no a pivo 😋
Osobne jsem varila Segedinsky gulas i z hoveziho masa a mohu jen doporucit. Jednalo se o hovezi klizku, kterou jsem omylem rozmrazila, vyborna zalezitost.
Takze, jak se rika, nikdy nerikej nikdy . . . . .
Moje cesto bolo moc tekute, musela som pridavat vela muky potom som mala privela cesta.... Na buduce dam menej. ;-)
Chápem čo hovoríš a akceptujem tvoj názor. Ja si ale nemyslím, že by som niečo tým hovädzím mäsom pokazila. Zato že sa originálne jaternice/hurka a klobása robia z bravčového mäsa pri zabíjačke, zato si ja ešte môžem tie jaternice urobiť aj z hovädzieho keď chcem🙂 Kým nám doma chutí to čo uvarím a ako to uvarím, tak NIČ nieje pokazené. Ja varím kapustnicu takto, velmi nám chutí. Nepotrebujem do nej ani klobásu ani nič podobné- nechutí mi to v tom. Každý má ten svoj recept na svoju kapustnicu, ale napriek tomu možno niekoho môj recept niečím inšpiruje🙂 Pekný deň.
Ja robím kapustnicu hocikedy, keď máme na ňu chuť🙂 Ano takto s hovädzím je dobrou mäsovou chuťou, je naozaj výborná. Ak chceš, raz vyskúšaj. Pekný deň prajem😊
No paráda! Prekvapuješ ma milá @zolik 🙂 a ty prečo nie v noci robíš? Práve teraz v tejto horúčave si si zmiyslela robiť cez deň? Inak rozmýšlam aj ja nad kečupom, ale ešte uvidím ako budem mať paradajky lebo mám v pláne najprv omáčky a aj pár flašiek paradajkovej polievky zavariť😊
Ďakujem velmi pekne!😊
Teším sa, že sa recept páči🤗
Ano ich chuť je iná, ale tiež sa mi páči🙂
Dakujem😅😊
Tak teraz som sa poriadne z chuti zasmiala🤣🤣👍
Ďakujem 🫶
Držím palce a verím, že budú a recept vyskúšate, drzim palce, krásny večer ❤️
Prepáčte za neskorú reakciu😔, skusala som aj s čerstvou paprikou, je to trošku iná chuť, ale rocnako skvelá, bobkový list nemixujte❤️krásny večer 🫶