Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 378 najnovší komentár dnes 19:58
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 378 najnovší komentár dnes 19:58
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 9 najnovší komentár 25. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 200 najnovší komentár dnes 19:58
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Čokoládové rožteky VIDEO
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- 12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
- Vyprážané potešenie: 10 receptov na tie najlepšie šišky. Tradičné, jogurtové, z tvarohu, aj bez kysnutia
Z 500 g múky len 1 makovník? Ja by som tipovala dva, i keď trochu menšie. :-)
V Prg je maji Viet, krome jap prodejny.
Pekný víkend prajem.🌞
Somen sú tenučké japonské rezance. Myslím, že ich môžeš kľudne nahradiť.. Problém bude skôr mentsuyu. Tuniak je zmiešaný s nakrájanými paradjakami, sezamovým olejom (1 čl) , ryžovým octom (1 pl) a cukrom (1čl)
Tuniaka s klíčkami som jedla, keď som mala tvrdú odtučňovačku, po čase mi to aj chutilo. Máš to výživné. Pozriem sa po tých rezancoch.
Asi tonkotsu shoyu (nie miso) a takoyaki
taikoramen.com/galerie/...
Co na to rikas?
Nevim co si vybrat :-) Co by sis dal ty? :-)
aaaach!! :-)
Dakujem za recept cislo 5 to je ten co som hladal vyskusane perfektny vyskusam vsetky nech sa dari