Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kucharka
„Orechové minitrdelníky (videorecept)”
Hneď ako som videla fotku, dostala som takú chuť ma trdelníky, že som ich musela urobiť.
Nezvyknem pozerať videorecepty, zdajú sa mi zdĺhavé … Akurát tieto TV Varecha pozerám, sú rýchle ( čo sa v tejto unaháňanej dobe oceňuje :-) a urobené tak, že sa recept zdá jednoduchý.
Ďakujem za recept, trdelníky sú super. ( Ja som musela pridať trochu viac tekutiny a nabudúce budem piecť asi iba 15min. )


levandulova111
„Hrnčeková bublanina”
Síce prešlo už zopár rokov od diskusie, ale ak niekto natrafí na tento koláčik 😋 skúste dať miešané ovocie ❤️ my máme záhradku a raz, už tak na konci leta, keď kríčky pooberané, podarilo sa mi nazbierať aspoň pár malín, pár jahôd, pár černíc a pár ríbezlí (aj červených aj bielych), a takýto mix som dala do bublaniny, bála som sa, čo to stváram, ale výsledok bol famózny 😋❤️
zahra
„Zemplínske plnené placky (fotorecept)”
My ich plnime aj ochutenymipretlacenymi zemiakmi, oprazenou kyslou kapustou alebo hubovou plnkou. Tie davame do prostriedku, zabalime ako buchty a rukou roztlacime na rovnaku hrubku. Opekame na suchej panvici a potierame maslom. Robim ich velke mnozstvo pre priatelov. Pre seba aj bez plnky ako sodove lokse. Vyborne ku kyslemu mlieku. Ja k caju pre intoleranciu.
cesminaz
„Jednoduché domáce vodové žemle (videorecept)”
@farbuska (25.1.2024 21:59)

Určite áno, nemal by byť problém. Ja by som to na tvojom mieste skúsila najprv pól na pól , čo by nemalo robiť skoro žiadny rozdiel v množstve pridanej tekutiny a ani celkovo. Potom uvidíš a spravíš len z celozrnnej🙂 Čisto z celozrrnej by podĺa mňa nemal byť tiež žiadny problém, treba len prispôsobiť množstvo tekutiny.