Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 144 najnovší komentár dnes 16:58
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 144 najnovší komentár dnes 16:58
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 185 najnovší komentár 3. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 144 najnovší komentár dnes 16:58
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Vyprážané pirohy s tvarohom a údeným syrom VIDEO
-
Kalerábové rezne s uhorkovým šalátom VIDEO
-
Jogurtové placky VIDEO
-
Sladký obed: 12 receptov na tvarohové knedličky. Aj s tipom, ako ich robí herečka Hana Gregorová
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Rýchla chuťovka: Ostali vám kyslé uhorky? Spravte si jednoduchý snack, ktorý valcuje internet
-
Sobotný obed: Dnes budú kolienka. A s čím? Mäsové guľky, perkelty, omáčky, ktoré k nim dokonale pasujú
-
Naše ovocie: Najklikanejší, od babky, s minimom cukru aj pre začiatočníkov. 10 receptov na domáci jahodový džem
Pardon: kombinácia. Ospravedlňujem sa.
Robím presne ako Ty. Po naparení sú ako čerstvé. Dokonca aj tie predtým zamrazené 😊
Možno je to len kvalitou jaterníc, ktoré kupuješ. Ja pečiem v zásade stále rovnako a niekedy prasknú, niekedy nie.
Ďakujem
To vždy robím a tiež nepomôže. Jaternica praskne aj tak.
Rezance pochádzajú z Turecka a dajú sa objednať z internetu, ale bežne v nejakom markete...
Roastbeef je u nás slávnostné jedlo,robili sme dnes a chcela som vyskúšať túto omáčku.Je výborná,ja by som asi pridala ešte kapary,pre mňa je veľmi jemná,ale ja mám kapary fakt rada.Ďakujem za recept.určite zopakujeme.A roastbeef máš nádherný.
Ďakujem. Áno, ale aj tu na Vareche je receptov naozaj dosť. A to som len tak zbežne pozrela. Mám z jeleňa časť (karé), ktorá bude skôr na nejaké medailónky a potom časť, ktorá bude skôr na ragú alebo guláš.
Opytaj sa aj uja googla, urcite ti najde toho dost. Inak robi sa aj jeleni gulas.