
Šelinku - národné jedlo Slovinska
Šelinka alebo šjelna pochádza z oblasti Vipava. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Bœuf à la bourguigne - národné jedlo Francúzska
Bœuf à la bourguigne je pomaly varené mäso na víne. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Irish stew - národné jedlo Írska
Hovädzie mäso ako ho jedávajú v Írsku. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Kulajda - národné jedlo Česka
České zemiakovo-smotanové jedlo. Poznáte kulajdu? Pozrite si ju! Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Frikadeller - národné jedlo Dánska
Dánske mäsové guľôčky. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Csirkepaprikás - národné jedlo Maďarska
Papriku do Maďarska priniesli Turci a Maďari si ju veľmi obľúbili až sa stala základom pre ich...

Mulgipuder - národné jedlo Estónska
Mulgipuder alebo aj Krúpy so zemiakmi. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Opekané thajské rezance Pad Thai
Profesionálny kuchár ukáže ako sa robia thajské opekané rezance

Domáce batatové gnocchi
Recept na chutné domáce ňoky (gnocchi) zo sladkého zemiaku batatu.

Orechovo-špenátová nátierka
Možno trochu netradičná kombinácia, ale veľmi chutná a zdravá!

Paprikáš podľa Roba Pappa
Aký je rozdiel medzi perkeltom a paprikášom? Prezradí spevák Robo Papp a pripraví svoj obľúbený maďarsko-slovenský paprikáš....

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na...

Gnocchi tricolore podľa Richarda Sulíka
Známy slovenský politik Richard Sulík pripravil trojfarebné gnocchi ako hlavný chod.

Zdravé krevety na zelenine podľa Rebeccy Justh
Slovenská spisovateľka Rebecca Justh a jej zdravý recept.

Pravé stredoslovenské bryndzové halušky
Speváčka Dana Kurtíková z folklórnej skupiny Družina pripraví pravé slovenské bryndzové halušky.

Diétne plnené kuracie prsia Paľa Drapáka
Zdravé a diétne kuracie prsia s ryžou pripravené spevákom Paľom Drapákom

Špeciálna krupicová kaša Martina Haricha
Mladý slovenský spevák Martin Harich pripraví svoju obľúbenú krupicovú kašu.

Losos so špargľou Thomasa Puskailera
Spevák Thomas Puskailer pripraví lososa, tak ako ho jedávajú doma

Karfiolový „steak“ s cviklovým hummusom
Trošku netradičná kombinácia, aby sme stále nejedli iba mäso