Recepty, kde je zazvor struhany
Slivkové chutney
Chutney je vlastne pikantná marmeláda. Len tam pridáme tak trochen chilli, tak trochen ocot, ...
Soté s cuketou, stonkovým zelerom, kešu
Ak máte v obľube soté, mäsko so šťavou, tak toto je pre vás typ na...
Tekvicovo mrkvový krém s vanilkovou zmrzlinou
Tekvicovo mrkvová krémová polievka so zázvorom vo verzii lákavejšej pre deti, ktoré by sa jej inak...
Kačacie pečienky na červenom víne
Mali sme ich na obed v sobotu... veľmi chutné pečienky dusené na červenom víne.
Trojfarebné Soboro Donburi
Ďalší do zbierky japonských receptov. Soboro donburi (そぼろ 丼) možno doslovne
preložiť ako sekané v porcelánovej...
Kuracie na spôsob vindaloo
Keď som sa rozhodla vyskúšať jedlo s týmto názvom, začala som pátrať po nete a potom...
Kura Tandoori z pandžábsko-slovenskej kuchyne
Tandoor je názov okrúhlej piecky, kde teplota dosahovala až cez 400 stupňov a pôvodne sa v...
Miešaný šalát z BROKOLICOU a FAZUĽOU
Brokolica, konzerva sterilizovanej červenej fazule, mrkva, zemiaky, sterilizovaná kukurica, soľ,
šťava...
Zemiaky s hráškom a TOFU
Toto ma naučili na joge vo Zvolene, to bola akcia! Ľudia s pozitívnou energiou, dobrej...
Karibské kura
Kuracie mäso nakrájame na kúsky a zmiešame s ostatnými surovinami. Necháme postáť asi 30 minút...
Vianočné zázvorníky
Vajce, žĺtok a cukor miešame nad parou asi 10 minút. Potom zmes odstavíme a miešame...
Rezancová polievka pre chudobných
Rezance uvaríme a do ďalšieho kastróla dáme vývar, cukor, badián, zázvor a sójovú...
Kačacie mäso na póre
Papriku a kačacie prsia pokrájame na pásiky, pór na kolieska. Do horúceho tuku dáme zázvor,...
Slivkové chutney
Chutney je vlastne pikantná marmeláda. Len tam pridáme tak trochen chilli, tak trochen ocot, ...
Soté s cuketou, stonkovým zelerom, kešu
Ak máte v obľube soté, mäsko so šťavou, tak toto je pre vás typ na...
Tekvicovo mrkvový krém s vanilkovou zmrzlinou
Tekvicovo mrkvová krémová polievka so zázvorom vo verzii lákavejšej pre deti, ktoré by sa jej inak...
Kačacie pečienky na červenom víne
Mali sme ich na obed v sobotu... veľmi chutné pečienky dusené na červenom víne.
Trojfarebné Soboro Donburi
Ďalší do zbierky japonských receptov. Soboro donburi (そぼろ 丼) možno doslovne preložiť ako sekané v porcelánovej...
Kuracie na spôsob vindaloo
Keď som sa rozhodla vyskúšať jedlo s týmto názvom, začala som pátrať po nete a potom...
Kura Tandoori z pandžábsko-slovenskej kuchyne
Tandoor je názov okrúhlej piecky, kde teplota dosahovala až cez 400 stupňov a pôvodne sa v...
Miešaný šalát z BROKOLICOU a FAZUĽOU
Brokolica, konzerva sterilizovanej červenej fazule, mrkva, zemiaky, sterilizovaná kukurica, soľ, šťava...
Zemiaky s hráškom a TOFU
Toto ma naučili na joge vo Zvolene, to bola akcia! Ľudia s pozitívnou energiou, dobrej...
Karibské kura
Kuracie mäso nakrájame na kúsky a zmiešame s ostatnými surovinami. Necháme postáť asi 30 minút...
Vianočné zázvorníky
Vajce, žĺtok a cukor miešame nad parou asi 10 minút. Potom zmes odstavíme a miešame...
Rezancová polievka pre chudobných
Rezance uvaríme a do ďalšieho kastróla dáme vývar, cukor, badián, zázvor a sójovú...
Kačacie mäso na póre
Papriku a kačacie prsia pokrájame na pásiky, pór na kolieska. Do horúceho tuku dáme zázvor,...