Recepty, kde je údenej slaniny
Nadstavený tekvicový prívarok
Zo samotnej tekvice je prívarok nevýraznej chute, tak sme si ho vylepšili. Takto upravený je...
Fettuccine zapečené s jadrovníkmi čerstvých paprík
Variantov prípravy jadrovníkov, alias „srdiečok“ čerstvých veľkoplodých paprík je naozaj mnoho. Ja ich úspešne používam aj
vo svojej kuchyni už vyše polstoročia a vždy ma ešte napadne nová možnosť....
Obyčajná vyprážaná bravčová kožka
Ahojte. Dnes ma asi kopla nejaká literárna múza, alebo čo. Nedá mi Vám ponúknuť niečo
netradičné pod...
Pivná fazuľovica s Cheddarom
Dokonalá harmónia troch chutí - jemného podtónu piva, Cheddaru a tymiánu musí nadchnúť každého, kto...
Zapekané tvarohové fliačky
Kto má rád tvaroh s cestovinami, ten si príde na svoje, spravila som čerstvé domáce...
Šutelica na červenô
Tieto zásnuby dvoch základných surovín pozná isto veľa Slovákov pri varení, ale ja to
robím červenom...
Bryndzová polievka
Tento recept robievame v rodine tri generácie. Rozhodol som sa oň podeliť pokiaľ nám Únia
nezakáže...
Gazdovské francuzáky
Každý má svoj osvedčený recept na tento druh zemiakov, aj ja som už skúšala viac
druhov,...
Fazuľová polievka spod Šibenej hory
Určite aj Vám, napriek rôčkom tlačiacim k zemi i Zemi, ostala navždy v duši vôňa...
Kotlík z Provence - Daube méridionale
Je to provensálska krajová špecialita. Zmes hovädzieho mäsa, červeného vína a byliniek. Papká sa...
Nadstavený tekvicový prívarok
Zo samotnej tekvice je prívarok nevýraznej chute, tak sme si ho vylepšili. Takto upravený je...
Fettuccine zapečené s jadrovníkmi čerstvých paprík
Variantov prípravy jadrovníkov, alias „srdiečok“ čerstvých veľkoplodých paprík je naozaj mnoho. Ja ich úspešne používam aj vo svojej kuchyni už vyše polstoročia a vždy ma ešte napadne nová možnosť....
Obyčajná vyprážaná bravčová kožka
Ahojte. Dnes ma asi kopla nejaká literárna múza, alebo čo. Nedá mi Vám ponúknuť niečo netradičné pod...
Pivná fazuľovica s Cheddarom
Dokonalá harmónia troch chutí - jemného podtónu piva, Cheddaru a tymiánu musí nadchnúť každého, kto...
Zapekané tvarohové fliačky
Kto má rád tvaroh s cestovinami, ten si príde na svoje, spravila som čerstvé domáce...
Šutelica na červenô
Tieto zásnuby dvoch základných surovín pozná isto veľa Slovákov pri varení, ale ja to robím červenom...
Bryndzová polievka
Tento recept robievame v rodine tri generácie. Rozhodol som sa oň podeliť pokiaľ nám Únia nezakáže...
Gazdovské francuzáky
Každý má svoj osvedčený recept na tento druh zemiakov, aj ja som už skúšala viac druhov,...
Fazuľová polievka spod Šibenej hory
Určite aj Vám, napriek rôčkom tlačiacim k zemi i Zemi, ostala navždy v duši vôňa...
Kotlík z Provence - Daube méridionale
Je to provensálska krajová špecialita. Zmes hovädzieho mäsa, červeného vína a byliniek. Papká sa...