Recepty, kde je hlava bravčová
Domáca tlačenka
Pri príprave tlačenky sa na zabíjačkách využíva z prasiatka to, čo by sa inak nejedlo...
Domáce jaternice
„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...
Jaternice s krúpami
Čisté črevá deň vopred namočíme do vody.
Všetko mäso dáme variť do veľkého hrnca
alebo kotla a vkladáme...
Zabíjačkový prejt
Bravčovú hlavu uvaríme v mierne osolenej vode do polomeka . Ešte teplú ju oberieme a zomelieme spolu...
Huspenina z bravčovej hlavy a nožičiek
Do veľkého hrnca dáme dôkladne očistenú bravčovú hlavu, bravčové nožičky, bravčové koleno a zalejeme vodou
tak,...
Moja zabíjačková misa
Možno ma odborníci pre zdravú výživu budú naháňať, ale nie je tá misa plná
vynikajúcich dobrôt?...
Vnútornosti v kapustovom liste
Pečienku rozdelíme na dva diely. Polovicu dáme variť s bravčovou hlavou, pľúcami a srdcom...
Jaternice a ich pečenie
Jaternici ako takej sa budem venovať len zbežne. Receptov je veľa, ale hlavne som sa...
Huspenina z údeného na Somogyiho spôsob
Tento recept mám z Madarska, osobne som ho ešte nerobila, ale poskytla som ho v...
Tlačenka ako ju robil môj starý otec
musím reagovať na recept "domáca tlačenka", kde autor varí maso so zeleninou, bobkovým listom ......
Huspenina
Paprčky, kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody, ktorá by mala mäso prekrývať...
Pravá zabíjačková tlačenka
Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody...
Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože
a...
Pečené ryžové jaternice
Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...
Ovarová polievka
Mäso nakrájame na kocky, očistenú hlavu rozsekneme a dobre umyjeme. Vložíme do osolenej vody, ...
Zabíjačková polievka z bravčovej hlavy
Očistenú hlavu dáme variť do vody, neskoršie pridáme krúpy a posolíme. Posekanú cibuľu a cesnak...
Pečená horniacka bravčová hlava
Čerstvú a očistenú bravčovú hlavu dáme asi na päť dní do marinády, ktorú pripravíme z uvedených...
Domáca tlačenka s cibuľou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií
Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela
Albrecht v Bratislave (recept pre...
Domáca tlačenka
Pri príprave tlačenky sa na zabíjačkách využíva z prasiatka to, čo by sa inak nejedlo...
Domáce jaternice
„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...
Jaternice s krúpami
Čisté črevá deň vopred namočíme do vody. Všetko mäso dáme variť do veľkého hrnca alebo kotla a vkladáme...
Zabíjačkový prejt
Bravčovú hlavu uvaríme v mierne osolenej vode do polomeka . Ešte teplú ju oberieme a zomelieme spolu...
Huspenina z bravčovej hlavy a nožičiek
Do veľkého hrnca dáme dôkladne očistenú bravčovú hlavu, bravčové nožičky, bravčové koleno a zalejeme vodou tak,...
Moja zabíjačková misa
Možno ma odborníci pre zdravú výživu budú naháňať, ale nie je tá misa plná vynikajúcich dobrôt?...
Vnútornosti v kapustovom liste
Pečienku rozdelíme na dva diely. Polovicu dáme variť s bravčovou hlavou, pľúcami a srdcom...
Jaternice a ich pečenie
Jaternici ako takej sa budem venovať len zbežne. Receptov je veľa, ale hlavne som sa...
Huspenina z údeného na Somogyiho spôsob
Tento recept mám z Madarska, osobne som ho ešte nerobila, ale poskytla som ho v...
Tlačenka ako ju robil môj starý otec
musím reagovať na recept "domáca tlačenka", kde autor varí maso so zeleninou, bobkovým listom ......
Huspenina
Paprčky, kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody, ktorá by mala mäso prekrývať...
Pravá zabíjačková tlačenka
Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody...
Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...
Pečené ryžové jaternice
Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...
Ovarová polievka
Mäso nakrájame na kocky, očistenú hlavu rozsekneme a dobre umyjeme. Vložíme do osolenej vody, ...
Zabíjačková polievka z bravčovej hlavy
Očistenú hlavu dáme variť do vody, neskoršie pridáme krúpy a posolíme. Posekanú cibuľu a cesnak...
Pečená horniacka bravčová hlava
Čerstvú a očistenú bravčovú hlavu dáme asi na päť dní do marinády, ktorú pripravíme z uvedených...
Domáca tlačenka s cibuľou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...