4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky, očistenú hlavu rozsekneme a dobre umyjeme. Vložíme do osolenej vody, okoreníme celým čiernym korením a varíme 30 minút. Potom pridáme očistenú nakrájanú koreňovú zeleninu a osobitne na masti upraženú, nadrobno nasekanú cibuľu.
- 2
Nakoniec do polievky zavaríme prebratú a dobre umytú ryžu a varíme domäkka. Podávame s petržlenovou vňaťou.
- 3
Ak na prípravu polievky použijeme mastnejšie mäso, počas varenia zberáme z polievky prebytočný tuk.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu