Ovarová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 27. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
1 ks
100 g
1 PL
40 g
1,2 l
3 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, očistenú hlavu rozsekneme a dobre umyjeme. Vložíme do osolenej vody, okoreníme celým čiernym korením a varíme 30 minút. Potom pridáme očistenú nakrájanú koreňovú zeleninu a osobitne na masti upraženú, nadrobno nasekanú cibuľu.

  2. 2

    Nakoniec do polievky zavaríme prebratú a dobre umytú ryžu a varíme domäkka. Podávame s petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Ak na prípravu polievky použijeme mastnejšie mäso, počas varenia zberáme z polievky prebytočný tuk.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia