Vnútornosti v kapustovom liste
Miroslav Vanko
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 27. novembra 2011
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 27. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečienku rozdelíme na dva diely. Polovicu dáme variť s bravčovou hlavou, pľúcami a srdcom. Varené mäso pomelieme spolu so surovou pečienkou a cibuľou.
- 2
Pridáme soľ, korenie, dobre premiešame a plníme sparené kapustové listy. Zavinieme ich a poukladáme na vymastený pekáč.
- 3
Navrch dáme niekoľko tenkých plátkov slaniny a v rúre upečieme do ružova. Podľa potreby podlejeme horúcou vodou. Do plnky môžeme dať aj ryžu, a to tak, že 250 g prebratej ryže zalejeme vodou, osolíme, pridáme trochu masti, uvaríme a mäkkú vychladenú ryžu zamiešame do pomletého mäsa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu