črevá bravčové (klobásové)

Recepty, kde je črevá bravčové (klobásové)

prazdny

Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou

Bravčové mäso

Bravčová panenka: Očistenú panenku sprudka opečieme na panvici a naložíme ju do zmesi z cukru, zo soli a...

prazdny

Pečeňovky (klasické)

Bravčové mäso

Recep je prevzatý z knihy Jozefa Ďuríka Domáci údenár. Uvádza ho pod názvom pečeňová saláma ale...

prazdny

Diétne jaternice z morčacieho mäsa

Bravčové mäso

Tieto jaternice obsahujú len velmi málo tuku a sú vhodné pre tých, ktorí sa mastných jedál...

prazdny

Oščadnicke bochorka

Hlavné jedlá

Toto jedlo sa v mojom detstve robilo na jesen v čase zabijačok, s bratrancom sme sa olizovali...

prazdny

Jaternice a ich pečenie

Bravčové mäso

Jaternici ako takej sa budem venovať len zbežne. Receptov je veľa, ale hlavne som sa...

prazdny

Hurky a grejzupa

Bravčové mäso

Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...

prazdny

Gója

Bravčové mäso

... raz som góju jedol a bola perfektná (oni (rómovia)vedia, čo je dobré)... pôvodný recept...

prazdny

Pestro korenené klobásky

Hovädzie mäso

Mäso zomelieme najemno a dáme do hlbšej misy. Pridáme soľ, čierne korenie, cesnak, ...

prazdny

Papriková klobása

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...

prazdny

Francúzske biele jelítka

Bravčové mäso

Mäso a slaninu dôkladne povaríme, až kým sa z mäsa začnú oddeľovať kosti a chrupavky a...

prazdny

Moravské jaternice

Bravčové mäso

Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...

prazdny

Domáce jaternice

Bravčové mäso

Mäso voľne varíme, nie celkom domäkka. Pľúca zas varíme tak, aby boli dosť mäkké....

prazdny

Pečené ryžové jaternice

Bravčové mäso

Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...

prazdny

Liptovské droby

Bravčové mäso

Zemiaky nastrúhame, cibuľu a bravčový bôčik upečieme. Upečený bôčik (alebo škvarky) zomelieme. Pridáme soľ,...