Bok bravčový

Bok bravčový ako ingrediencia v receptoch:

  • Rolovaný bôčik nastudeno

    Rolovaný bôčik nastudeno

    Perfektná mňamka pre veľkých papkáčov, ktorá vždy počká v chladničke na tú správnu chvíľku. Medzi nami - každá je tá správna :)

  • Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou

    Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou

    Bravčová panenka: Očistenú panenku sprudka opečieme na panvici a naložíme ju do zmesi z cukru, zo soli a z rozdrvených borievok. Marinujeme asi 1 a pol dňa, podľa veľkosti panenky.

  • Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou

    Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou

    Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, potom zvýšime teplotu na 180 °C asi na 30 minút. Cibuľu opražíme, pridáme trochu popučený kardamóm a cukor rozpustený na karamel.

  • Pomaly varený bravčový bok s paprikou

    Pomaly varený bravčový bok s paprikou

    Bravčový bok si robievam dosť často, ale v pomalom hrnci som ho robil prvý krát. Od teraz ho budem robiť, len takto. Je ohromné mäkký a chutný. Čiže niečo aj pre skôr narodených a...

  • Rolka z bravčového boku plnená červenou kapustou (fotorecept)

    Rolka z bravčového boku plnená červenou kapustou (fotorecept)

    Keď som nedávno sem dával rolku z bravčového boku, tak vtedy som odrezal dva pláty mäsa a teraz ten druhý som plnil kapustou. Táto rolka je tiež veľmi dobrá.

  • Rolka z bravčového boku (fotorecept)

    Rolka z bravčového boku (fotorecept)

    Tento recept je trochu zložitejší, ale potom výsledok stojí za to. Ako jedna príbuzná, keď prišla ku mne a zbadala, ako som vytiahol mäso z rúry zvolala , ó môj bože a hneď to...

  • Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom (fotorecept)

    Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom (fotorecept)

    Túto paštétu máme veľmi radi. Je moc dobrá a využívajú sa pri nej aj domáce výrobky. Hlavne víno a džem z čiernych ríbezli. Brusnice používam sušené. Tieto tri suroviny dodajú paštéte veľmi lahodnú chuť.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist