Recepty, kde je korenie štvorfarebné mleté
	
      
 
	          
	            Kuracie stehná na červenej karí omáčke à la Východ
	          
  Kožu na kuracích stehnách som narezal a stehná sprudka opiekol na panvici s troškou masti a cesnakom.... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Hovädzí steak s opekanými zemiakmi s cherry paradajkami 
	          
  Tento postup som použil pri mojom prvom 
steaku a odvtedy ho inak 
nerobím.  Veľmi ľahký postup... 
        
      
    
	
	
      
 
	          
	            Nakladaný cesnak s bylinkami 
	          
  Olej zohrejeme na 80 °C.  Pridáme očistený cesnak,  čerstvé bylinky a soľ.  
        
      
    
	
      
 
	          
	            Holandský rezeň
	          
  Tento rezeň je zmes mletého mäsa a syra ementálskeho typu.  Môžeme použiť mäso bravčové alebo aj... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Kuracia exotika s červeným grepom 
	          
  Neviem,  ako vy,  ale ja väčšinou rozmýšľam,  čo uvariť z toho,  čo mám... 
        
      
    
	
	
	
      
 
	          
	            Paštéta z husacej pečene
	          
  Pečeň očistíme,  odstránime žilky,  nasolíme a polejeme portským.  Necháme odležať pod fóliou aspoň dve... 
        
      
    
	
      
 
	          
	            Šalát z červených matjesov
	          
  Matjesy nakrájame na väčšie kocky.  Cibuľu a feferónky nakrájame úplne na jemno,  pridáme k matjesom,... 
        
      
      

Kuracie stehná na červenej karí omáčke à la Východ
Kožu na kuracích stehnách som narezal a stehná sprudka opiekol na panvici s troškou masti a cesnakom....

Hovädzí steak s opekanými zemiakmi s cherry paradajkami
Tento postup som použil pri mojom prvom steaku a odvtedy ho inak nerobím. Veľmi ľahký postup...

Nakladaný cesnak s bylinkami
Olej zohrejeme na 80 °C. Pridáme očistený cesnak, čerstvé bylinky a soľ.

Holandský rezeň
Tento rezeň je zmes mletého mäsa a syra ementálskeho typu. Môžeme použiť mäso bravčové alebo aj...

Kuracia exotika s červeným grepom
Neviem, ako vy, ale ja väčšinou rozmýšľam, čo uvariť z toho, čo mám...

Paštéta z husacej pečene
Pečeň očistíme, odstránime žilky, nasolíme a polejeme portským. Necháme odležať pod fóliou aspoň dve...

Šalát z červených matjesov
Matjesy nakrájame na väčšie kocky. Cibuľu a feferónky nakrájame úplne na jemno, pridáme k matjesom,...
Suroviny
Mäso
Zelenina+ strukoviny
Ovocie
Mliečne +syry
Cestoviny +prílohy
Ryby
Huby
Orechy+ semienka
Bylinky+ koreniny
Sladkosti+ pochutiny
Tekutiny
Oleje