Špagety pomodoro, tá najlepšia chuť Talianska

manekenpix - fotkamanekenpix, včera 21:02
Špagety pomodoro, tá najlepšia chuť Talianska
Foto: manekenpix
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ks (priemer 3 cm)
6 strúčikov (neošúpaný)
hrsť (čerstvá)
hrsť
kúsok
hrsť



Postup

  1. 1

    Na oleji osmahneme cesnak pridáme na štvrtinky nakrájane paradajky, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Po chvíli cesnak vyberieme, paradajky rozpučíme, pridáme maslo a nastrúhaný parmezán.

  3. 3

    Ďalej nasekanú petržlenovú vňať a bazalku.

  4. 4

    Všetko spolu prevaríme a do hotovej omáčky pridáme uvarené špagety a môžeme papať. Mňam.

Diskusia k receptu