zatvoriť
VYTLAČIŤ
Špagety
Špagety pomodoro, tá najlepšia chuť Talianska
Autor receptu:
manekenpix
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava
Suroviny
10 ks (priemer 3 cm)
paradajky cherry
6 strúčikov (neošúpaný)
cesnak
olej olivový
soľ
korenie čierne
hrsť (čerstvá)
bazalka
hrsť
vňať petržlenová
kúsok
maslo
hrsť
parmezán
špagety
Postup
Na oleji osmahneme cesnak pridáme na štvrtinky nakrájane paradajky, osolíme a okoreníme.
Po chvíli cesnak vyberieme, paradajky rozpučíme, pridáme maslo a nastrúhaný parmezán.
Ďalej nasekanú petržlenovú vňať a bazalku.
Všetko spolu prevaríme a do hotovej omáčky pridáme uvarené špagety a môžeme papať. Mňam.