Ryža so špenátom a cícerom
Foto: ryzasos
Ryža so špenátom a cícerom je vyvážené a zdravé jedlo, ktoré spája chuťové ingrediencie s jednoduchou prípravou. Táto ryža vyniká krémovou textúrou poskytovanou Zobraziť celý popisRyža so špenátom a cícerom je vyvážené a zdravé jedlo, ktoré spája chuťové ingrediencie s jednoduchou prípravou. Táto ryža vyniká krémovou textúrou poskytovanou ryžou SOS Classic a rovnováhou medzi čerstvým špenátom a cícerom, zdrojom rastlinných bielkovín.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájajte na drobno a mrkvu nakrájate na plátky.
- 2
Cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno. Paradajky nastrúhajte.
- 3
Vo veľkej panvici zohrejte na miernom ohni kvapku extra panenského olivového oleja. Pridajte nasekaný cesnak a restujte do zlatista.
- 4
Pridajte cibuľu a varte, kým nebude priehľadná. Ďalej pridajte mrkvu a dobre premiešajte. Varte 5 minút, aby zelenina zmäkla a spojila sa.
- 5
Pridajte nastrúhanú paradajku a dobre premiešajte. Varte ešte 5 minút, aby paradajka stratila kyslosť. Potom pridajte čerstvý špenát a duste ho 2-3 minúty, kým nezmenší svoj objem. Tento krok zvýrazní chuť a zabezpečí, že špenát si zachová svoju textúru.
- 6
Zalejte horúcim zeleninovým vývarom, dosoľte a pridajte ryžu SOS Classic. Zmes priveďte do varu a potom znížte teplotu na stredne nízku. Varte 15-17 minút, alebo kým ryža nezmäkne.
- 7
Keď zostáva niekoľko minút, kým bude ryža hotová, pridajte scedený cícer a jemne premiešajte, aby sa chute spojili. Nechajte ryžu absorbovať vývar a uistite sa, že textúra je krémová, ale nie suchá. Odstráňte panvicu z ohňa a pred podávaním nechajte 3-5 minút postáť.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu