Mungo fazuľky v exotickej paradajkovej omáčke s jazmínovou ryžou
	                                    Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Ak vám doma postáva balík s mungo fazuľkami a dochádzajú vám nápady, ako ich využiť, pripravte si tento Zobraziť celý popisTento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Ak vám doma postáva balík s mungo fazuľkami a dochádzajú vám nápady, ako ich využiť, pripravte si tento chutný recept  na 
mungo fazuľky v exotickej paradajkovej omáčke s jazmínovou ryžou.
Pri tomto recepte sa pripravte na dávku riadnej exotickej chute! V paradajkovej omáčke použijeme mix exotických korenín, 
ktorých chuť sa nádherne dopĺňa s jazmínovou ryžou SOS Jasmine.					                                
					                                
Zdroj: Fitrecepty	                                
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mungo fazuľky namočíme aspoň na dve hodiny do vody. 
- 2
Potom ich scedíme, prepláchneme a uvaríme vo vode do mäkka (okolo 30 minút). 
- 3
Jazmínovú ryžu prepláchneme, zalejeme dvojnásobným objemom vody, osolíme 1/2 ČL soli a uvaríme do mäkka. 
- 4
Uvarené mungo fazuľky zbavíme vody, pridáme k nim lúpané a nasekané paradajky, koreniny, soľ, citrónovú šťavu, prelisované strúčiky cesnaku a varíme spolu 10 minút. Napokon môžeme pridať aj smotanu či grécky jogurt na zjemnenie chute. 
- 5
Mungo fazuľky s omáčkou servírujeme s uvarenou ryžou. Tiež fazuľa:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
 


To uvarine, vid? :)
Myslim, ze lepsi rimsky kmín!
Woow😍😍
Uvař, stojí to za to!