Losos so špargľou v prosciutte s horčicovým dresingom

Matej Šándor a Erik Macák
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave - Rusovciach, 30. apríla 2019 9:45
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Losos so špargľou v prosciutte s horčicovým dresingomFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
10-11 min
na 180 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Špargľu očistíme a blanšírujeme v osolenej vode asi 2 – 3 minúty. Schladíme v studenej vode.

  2. 2

    Lososa okoreníme, osolíme a nakrájame na 4 rovnaké kusy. Pečieme na troške oleja v rúre vyhratej na 180 °C asi 10 – 11 minút.

  3. 3

    Trojice špargľových stoniek obalíme v prosciutte, okoreníme a pridáme 6 minút pred koncom na plech k rybe.

  4. 4

    Suroviny na dresing zmiešame v miske a po kvapkách pridávame olej, až kým nezíska dresing hladkú konzistenciu.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist