Kuracie soté s omáčkou z koreňovej zeleniny, paradajok a jabĺk
Foto: Nikain
Toto jedlo je úžasné, ľahké a chuťovo vyvážené.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji do zlatista. Pridáme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na kocky, popražíme, kým mäso nepustí vlastnú šťavu.
- 2
Mrkvu, petržlen a jablká očistíme, nastrúhame, pridáme k nim šťavu z jedného citróna a paradajky nakrájané na drobno. Zmes pridáme k mäsu a dochutíme koreninami.
- 3
Pridáme smotanu, kečup a varíme ešte 20 minút.
- 4
Podávame s ryžou, ku ktorej primiešame hrášok a kukuricu.
Tiež kuracie soté:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu