Diskusia k receptu
Zapečená knedľa

Knedľová pizza - ako využiť zvyšky knedle fotorecept

sonulienka - fotkasonulienka, Banská Bystrica, 14. marca 2019

Komentáre 1 - 10 z 10


Kto umí-ten umí
kto neumí-čumí
a skúsi napodobniť..
opečenú knedľu..prípadne vo vajíčku-áno-poznáme-chutí..ale toto iný level..
urobím..raz..
vďaka
Neviem prečo mi nezobrazilo celý komentár :(
Hneď si tvoj receptík aj ukladám lebo mi ostávajú knedle a teraz budem vedieť čo s nimi s tvojim super nápadom ;)

@angelikasch keď nič iné , tak tvar ,alebo vzhlad ..... @sonulienka ja robievam klasickú vajíčkovú knedlu , toto je trochu pracnejší ,ale vyzkúšam to ,dam do formy knedlu a vyčistím chladničku
Dnes som sa inspirovala tymto receptor a spotrebovala knedlu z mrazaku, potrela pikantnou paradajkovo-paprikovou zmesou, zvyskom klobaskoveho perkeltu so sunkou ( recyklacia z mrazaku po velkej noci) a posypala syrom. Ochutnala som maly kusok a za par minut bol pekac prazdny. Dakujem, budem skusat dalsie kombinacie.