prazdny

Soľanka – staromoskovská „zbornaja“ hustá polievka

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso a rebierko vložíme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme bobkový list a začneme variť...

prazdny

Šolet

Hovädzie mäso

Šolet sa pripravuje v židovských rodinách pred šábesom. Problém udržať ho v teple sa dá vyriešiť...

prazdny

Kurča na soli

Kuracie mäso

Jednoduchá príprava, výborná chuť s chrumkavou kožou.

prazdny

Kačacie stehno v šolete

Hlavné jedlá

Jačmenné krúpy a hrach cez noc namočíme do vody. Každé zvlášť. Stehná dáme do pekáča...

prazdny

Soľanka

Hovädzie mäso

V hrnci opražíme na bravčovej masti posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hovädzie a bravčové mäso. Osolíme,...