prazdny

Bravčové rebrá à la Východ

Bravčové mäso

Pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrendiencií. Do marinády naložíme rebrá a necháme v chladničke aspoň 24 hodín,...

prazdny

Pečené rebrá z diviaka

Hlavné jedlá

Výborný obed, mäsko je šťavnaté, trochu mastné, ale práve tuk je nositeľom chuti...

prazdny

Hovädzie rebrá s ostrou kimči zeleninou

Hovädzie mäso

Fermentovanú kimči zeleninu musíme pripraviť niekoľko dní vopred. Pekinskú kapustu umyjeme a nakrájame asi na 5 cm kúsky, ...

prazdny

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou

Bravčové mäso

Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

prazdny

Hovädzie rebrá s feniklom

Hovädzie mäso

Ina Garten je jedna z najobľúbenejších profesionálnych kucháriek a v TV programoch svoje umenie prezentuje pod...

prazdny

Pečené rebierka marinované v čiernom pive

Bravčové mäso

Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.

prazdny

Bravčové rebrá na karameli s červeným vínom

Bravčové mäso

Troška chrumkavé, ale výborné pečené rebrá na karameli.

prazdny

Pečené rebrá s javorovým sirupom

Bravčové mäso

Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...