prazdny

Hovädzie po burgundsky

Hovädzie mäso

Pôvodne tento recept pochádza od p. Petra Eliáša, vedúceho penziónu a reštaurácie U námořníka v Hukvaldoch. Robil ho naživo v jednom z videoreceptov od Brepty, a keďže postupne skúšam jeho recepty, vnukol mi myšlienku aj na túto pochúťku...

prazdny

Hovädzí guláš na čiernom pive s bavorskou žemľovou knedľou

Hovädzie mäso

Na tuku orestujeme cibuľu nakrájanú nadrobno. Pri guláši je dôležité, aby sme mali tmavý základ,...

prazdny

Hovädzí krk so špenátom a na kukuričnej kaši

Hovädzie mäso

Na hovädzí krk spravíme najprv marinádu. V miske zmiešame tymian, rozmarín, soľ, korenie,...

prazdny

Hovädzie mäso z tlakového hrnca

Hovädzie mäso

Výhody varenia v tlakovom hrnci... Zachovanie väčšieho množstva živín, výraznejšia chuť jedla, úspora času, úspora energií a...