Guláš z bielej fazule
Foto: blissofplants
Tento recept nie je môj, ale je vyskúšaný a výborný. Ja preferujem suchú fazuľu, ak sa rozhodnete pre konzervu, určite kupujte len konzervy bez Zobraziť celý popisTento recept nie je môj, ale je vyskúšaný a výborný. Ja preferujem suchú fazuľu, ak sa rozhodnete pre konzervu, určite kupujte len konzervy bez BPA.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 stonky |
|
4 strúčiky |
|
1 PL čerstvý |
|
za hrsť (listy) |
|
2 PL čerstvý |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
podľa chuti |
|
3 PL |
|
1 konzerva |
|
1 pohár |
|
1 ČL |
|
2 konzervy (scedená) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Zohrejeme si olivový olej v hrnci, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, na malé kúsky nakrájaný zeler a mrkvu a niekoľko minút podusíme.
- 2
Pridáme paradajkový pretlak, paradajky v konzerve a vodu a varíme 20 minút. Nakoniec pridáme fazuľu, javorový sirup, dochutíme soľou, korením, pridáme nadrobno nakrájané bylinky, chilli a varíme ďalších pár minút.
- 3
Dobre premiešame a podávame s chrumkavým chlebom.
Tiež fazuľový guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
P.S. Dnes jsem se potýkala se suchou fazolí, asi jsem koupila starší model a ne a ne ji uvařit, potvorku.
Tak pozerám že uz bol poslaný link ohľadom BPA..na plechovkách bez BPA je napísané 'bez BPA' /v Anglicku/; tipujem že aj na Slovensku!?nie som si istá! A ďakujem ❤
Ďakujem!! 🧡
Ďakujem 🧡