Fazuľový guláš
	        Guláš z bielej fazule 
	        Autor receptu: blissofplants
	         
	        
	        Tento recept nie je môj, ale je 
vyskúšaný a výborný.*
Ja preferujem suchú fazuľu, ak sa 
rozhodnete pre konzervu, určite 
kupujte len konzervy bez BPA. 
| 
 2-3porcie
 | 
 10 minútpríprava
 | 
 30-40 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Zohrejeme si olivový olej v hrnci, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, na malé kúsky nakrájaný zeler a mrkvu a niekoľko minút podusíme.
- Pridáme paradajkový pretlak, paradajky v konzerve a vodu a varíme 20 minút. Nakoniec pridáme fazuľu, javorový sirup, dochutíme soľou, korením, pridáme nadrobno nakrájané bylinky, chilli a varíme ďalších pár minút.
- Dobre premiešame a podávame s chrumkavým chlebom.