Goody Foody Red burger s tekvicou hokkaido a varenou kukuricou
Foto: goodyfoody
Goody Foody Red burger s pečenou tekvicou hokkaido a varenou kukuricou
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Rúru si rozohrejeme na 180 °C. Tekvicu umyjeme, nakrájame na mesiačiky. Uložíme ju na plech pokrytý papierom na pečenie a osolíme. Ak má niekto rád pikantnejšie, môže ich posypať sušeným chilli. Na záver pokvapkáme olivovým olejom. Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme na 180 °C zhruba 30 minút.
- 2
Kukuričné klasy zbavíme listov a starostlivo ich očistíme od vlákien. Vložíme ich do väčšieho množstva vriacej vody a varíme pomaly 20 až 30 minút. Uvarené klasy necháme odkvapkať . Prelejeme ich rozohriatym maslom, posolíme a podľa chuti aj okoreníme. Pokrájame na kolieska.
- 3
Dresing: Zmiešame majonézu a jogurt. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a uhorku, rozmarín a zmiešame.
- 4
Goody Foody Red burgre opečieme z každej strany na panvici a podávame. Dobrú chuť :-)
Tiež vegetariánsky burger:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu