4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20/40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Do mletého mäsa pridáme nadrobno pokrájané rožky ktoré sme navlhčili vodou,aby boli vlhké.Pridáme nahrubo postrúhanú cibuľu prelisovaný cesnak,soľ,koreniny vajca dobre spracujeme a vyformujeme 4 bochníky,obalíme v strúhanke, dáme do zapekacej misy trochu podlejeme vodou a dáme upiecť do vyhratej rúry.Počas pečenia podľa potreby podlejeme,výpekom polievame fašírku zhora.
- 2
Zelenú fazuľku očistíme pokrájame a dáme do osolenej vriacej vody variť,pridáme očistené pokrájané zemiaky.Keď sú fazuľka a zemiaky mäkke,pridáme smotánku v ktorej sme rozmiešali hladkú múku,necháme prejsť varom.Hustotu prívarku si upravíme podľa potreby mliekom.Pridáme pokrájaný kôpor a dochutíme octom a cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu