Fazuľkový prívarok s fašírkou
Autor receptu: oco
4-5 porcie |
20 minút príprava |
20/40 minút na 160 °C |
Postup- Do mletého mäsa pridáme nadrobno pokrájané rožky ktoré sme navlhčili vodou,aby boli vlhké.Pridáme nahrubo postrúhanú cibuľu prelisovaný cesnak,soľ,koreniny vajca dobre spracujeme a vyformujeme 4 bochníky,obalíme v strúhanke, dáme do zapekacej misy trochu podlejeme vodou a dáme upiecť do vyhratej rúry.Počas pečenia podľa potreby podlejeme,výpekom polievame fašírku zhora.
- Zelenú fazuľku očistíme pokrájame a dáme do osolenej vriacej vody variť,pridáme očistené pokrájané zemiaky.Keď sú fazuľka a zemiaky mäkke,pridáme smotánku v ktorej sme rozmiešali hladkú múku,necháme prejsť varom.Hustotu prívarku si upravíme podľa potreby mliekom.Pridáme pokrájaný kôpor a dochutíme octom a cukrom.
|