Diskusia k receptu
Pečené buchty

Buchty ako obláčik fotorecept

elenas - fotkaelenas, 15. mája 2020

Komentáre 1 - 15 z 27


V roku 2012 tu dala @sovka62 podobný recept,len tam sa zalieva vriacim mliekom celé množstvo múky s Herou:  varecha.pravda.sk/recepty/makovniky-a-orechovniky-zo-zaba...
Robievam takto záviny a sú úžasné.Jeho výhodou je,že sa dá vyváľkať úplne na tenko,cesto sa nesťahuje a kto má rád veľa plnky a málo cesta,tak tento recept je ideálny.Po upečení je povrch chrumkavý,druhý deň záviny zmäknú a sú fantastické.Túto technológiu používam aj na cesto na pizzu.Buchty som ešte nerobila,tak vyskúšam.Pekný recept.
Trosku mi to pripomína thang zhong
Krásne sa ti podarili
Obávam sa že zatiahnem zrkadlo plachtou a skúsim :-)
1x haji
Zaujimalo by ma aj to cesto na pizzu, ktore spominate. Dakujem a prajem krasny den.
Potom že je všechno vymyslené. Není!! Zajímavý postup, těsto jako peřinka, buchty jako obláčik. Vzhůru do nebe chutí a blahých pocitů, hmm Krásná práce! Díky za vložení zajímavého receptu na kysnuté těsto!